Kati Hiekkapelto

Védtelenül


Kiadó: Athenaeum Kiadó
ISBN: 9789632935416
Megjelenés: 2016-06-07 00:00:00
méret: 215 mm x 135 mm
vásárlás ►
Észak. Késő délelőttbe nyúló komor éjszakák, fénytelen nappalok Milyen környezet lehetne ennél alkalmasabb a gyilkosságokra, a holttestek eltüntetésére?

A viszonylag nyugodalmas finn város hirtelen brutális gyilkosságokra és kábítószeres leszámolásokra ébred. Vajon van-e a zord télnek is szerepe az erőszakos halálesetekben vagy a küzdelmekkel teli lét feladásában, a sokkoló végső megoldásokban? Legfőképpen pedig: milyen szánalmas motiváció vezethet egy önmagából kivetkezett gyilkost? Ezt kell kiderítenie a vajdasági magyar származású nyomozónak, Fekete Annának és társainak. És Anna persze ezúttal sem vall kudarcot...

De ez még nem minden. Az írónő igazságérzete, empátiája, társadalomkritikus hangvétele megint átüt az izgalmas történet kommersz burkán. Neki az is fontos, hogyan keveredik ebbe a mészárlós rémálomba egy szerencsétlen, kitaszított menekült, aki előtt az utolsó sorompó is lecsapódott. Akit a biztos halálba küld vissza a lelketlen bürokrácia. A drogos bandaháborúk, a kicsinyes emberi haszonlesésből fakadó tragédiák háttere előtt a humánumot, az együttérzést, a nyílt emberi arcot és szívet keresi. És bár ritkán találja meg, még mindig hisz benne. Hát ezért szeretjük Kati Hiekkapeltót.
Egy szépirodalmi köntösbe csomagolt társadalmi krimi - Kati Hiekkapelto: Kolibri
Fekete Anna már az első napján, az erőszakos bűncselekmények osztályán két új ügybe csöppen. Az egyik egy futópályán történt gyilkosság, ahol egy fiatal lány holtestére bukkantak, akivel sörétes puska végzett, és biztos, hogy nem vadászbaleset volt, hiszen elég közelről kapta az arcába a söréteket. A másik pedig egy menekült kurd származású lány segélyhívása, akit életveszélyesen megfenyegetett a családja.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Izgalmas skandináv krimi, magyar származású főszereplővel.
Hamisíthatatlan skandináv krimi.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Izgalmas és lendületes skandináv krimi.
Skandináv krimi, magyar származású nyomozó, rejtély, izgalom, vérfagyasztó események.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Két halott nyugdíjas, drogok és két motoros banda területi harca. Hogyan kapcsolódik mindez össze? A regény végén megtudhatod.
Kati Hiekkapelto neve nem cseng ismeretlenül a magyar olvasók számára, hiszen tavaly már olvashattuk tőle a Kolibrit, ami a Fekete Anna sorozat bevezető kötete volt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632934693
Megjelenés: 2015-10-22
méret: 215 mm x 135 mm
Ez is érdekelhet:

SZERINTETEK
2017-11-26 19:02:40

Kati Hiekkapelto: Kolibri

Tovább
SZERINTETEK
2018-01-07 21:41:20

Kati Hiekkapelto: Védtelenül

Tovább
SZERINTETEK
2018-01-07 21:36:05

Kati Hiekkapelto: Kolibri

Tovább