Harry Potter - utazás a mágia történetében


Kiadó: Animus Kiadó
ISBN: 9789633245477
Megjelenés: 2018-04-27 00:00:00
vásárlás ►
A Harry Potter megjelenésének 20. évfordulóját ünnepelve ismerkedj meg a British Library Harry Potter - A mágia története című kiállításán bemutatott varázslatos tárgyakkal! A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában oktatott mágiaágakat sorra véve a varázslás több ezer éves múltja tárul fel e könyv lapjain. Ismerd meg az alkímia világát, készíts magadnak saját bájitalt, csodálj meg egy igazi mandragóragyökeret, tudd meg, valóban létezik-e a bezoárkő, böngészd Leonardo da Vinci jegyzetfüzetének lapjait vagy a csillagos ég legrégebbi atlaszát! Ráadásként J.K. Rowling eddig publikálatlan rajzai és kéziratai révén a könyvsorozat megalkotásának folyamatába is bepillantást nyerhetsz!


Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részének első trailere!
Grindelwald bűntettei címmel, többek között Johnny Depp és Jude Law főszereplésével érkezik novemberben a Legendás állatok és megfigyelésük második része, amihez a héten érkezett meg az első trailer. Mutatjuk!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Rowling jegyzetei, rajzai az Animus Kiadó új kiadványában.
A British Library 2017-es Harry Potter kiállításán alapuló kiadvány a mágia több ezer éves történetét és hagyományait mutatja be. Olyan tárgyakat, leírásokat tartalmaz, melyek árnyalják Rowling varázsvilágáról való tudásunkat.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Új Egy ropi naplója, új Harry Potter könyv és új Tony Wolf könyv láthatáron!
Áprilist nemcsak a tavasz miatt, hanem az új könyvek miatt is mindig izgatottan várjuk. A karácsonyi dömping után először ilyenkor kap lendületet a könyvkiadás. Az előrendelhető könyvek közt böngészve, annyi izgalmas kiadványt találtunk, hogy úgy döntöttünk cikksorozatban számolunk be nektek a várható könyvújdonságokról. Elsőként a gyerekkönyvek közül ajánlunk nektek hatot.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>J. K. Rowling újra a gyerekeknek ír.
Az írónő tagnap frissítette oldalán a válaszok című rovatát, melyben kitér többek közt arra, hogy min dolgozik épp. Miközben a negyedik Galbraith-regényt adja nyomdába, továbbra is írja a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvét, valamint egy régi ötlete is kezd alakot formálni, ami egy gyerekeknek szóló történet lesz, mely a Harry Potter-olvasóknak ismerős varázslóvilágban fog játszódni.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Mindig is bűbájtant szerettél volna magolni? Esetleg nem tudom, mi az a vampuszmacska? Akkor ezek a könyvek neked szólnak!
Az Animus Kiadó két új Harry Potter világát megidéző csodálatos albummal rukkol elő a karácsonyi könyvvásárra. A könyvek ára borsos lesz, viszont cserébe gyönyörűen illusztrált kiadvánnyal lehetünk gazdagabbak. Mutatjuk, hogy milyenek lesznek!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Rejtsd el a varázsvilágot a muglik elől! – Harry Potter – Wizards Unite előzetes.
Tavaly novemberben jelentette be a Niantic fejlesztő cég a Pokemon GO-hoz hasonló, ám a Harry Potter világában játszódó játékot, a Harry Potter Wizards Unite-ot. A játékban a felhasználók valós helyszíneken járva varázsolhatnak, rejtélyes tárgyakat fedeznek fel, és találkoznak a széria ikonikus karaktereivel. A játék megjelenését eredetileg idén őszre tervezték, ám a napokban bejelentették, hogy legkorábban 2019-ben dobják majd piacra a terméket, ugyanakkor nyilvánosságra hozták a játék első előzetesét.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Új történetek Harry Potter világából, sajnos csak mozgóképen.
Óriási verseny zajlik a nézőkért a nagy streaming szolgáltatók és a filmgyártó vállalatok közt. Az HBO Trónok harca spin-off-fal, a Disney Marvel hősökről szóló történetekkel, az Amazon Középföldén játszódó sorozattal próbálja lenyűgözni a nézőket. Most a Warner is beszáll a ringbe, mégpedig a cég egyik legerősebb márkájához, a Harry Potter filmekhez készít előzménysorozatot.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Ez is érdekelhet:

HÍREK
2018-03-16 14:47:52

Vissza Roxfortba!

Tovább
MINDENNAPI
2018-03-21 09:12:34

Áprilisban érkezik az új Harry Potter könyv

Tovább
MINDENNAPI
2018-03-28 15:38:55

6 gyerekkönyv - Áprilisi (könyv)kivirágzás 1. rész

Tovább