Ronil Caine

Rémteremtő


Kiadó: Metropolis Media Group Kft.
ISBN: 9786155859267
Megjelenés: 2018-10-08 15:33:00
vásárlás ►
Ronil Caine
Rémteremtő


Ha egy technológia lehetővé tenné, hogy valósággá változtasd a gondolataidat, mihez kezdenél? Meggazdagodnál? Illuzionistaként sztár lennél? Segítenél másoknak? Vagy eltakarítanád a szabadlábon lévő bűnözőket? Miért is ne, egy gondolat nem hagy semmilyen nyomot, nem igaz?

Dai intelligens fiatalember, aki barátjával, Artival megalkot egy gondolataikat megjelenítő gépezetet. A testet öltő gondolatok azután bármire képesek. Habár Dai a világot kívánja jobbá tenni, a drasztikus módon szaporodó titokzatos halálesetek száma az ismert bűnözők körében hamar felkelti a rendőrség figyelmét. A pszichológiai macska-egér játékban pedig annak az igazsága győz, aki a legtovább bírja a szabályok nélküli küzdelmet.

Vajon meddig tudja Dai uralni a maga teremtette szörnyeket? Vagy elméje sötét bugyrai végül őt magát is elnyelik?

Ronil Caine második regénye hozza a Lilianben megismert filmszerű, gyors ütemű történetvezetést, de mindenre rátesz még egy lapáttal. SF alapokra épülő thriller, ami az elme legsötétebb barlangjaiba kalauzolja el az olvasót, pontosabban azoknak lakóit hozza ki a felszínre.


"Úgy jó, ahogy van."
- Lőrincz L. László a szerző első regényéről

"Letehetetlenül izgalmas."
- 168 óra a szerző első regényérőlGondolataink megtestesülése.
Ha megjeleníthetnénk a gondolatainkat, azzal valószínűleg mindenki mást kezdene. Persze, ha ezek a kivetülések tartósak lennének, akkor képzelhetnénk akár pénzt, jómódot, házat, vagy bármi kézzelfoghatót. De ha ezek a gondolatok csak ideig-óráig állnák meg a helyüket, nevezetesen pont addig, amíg elképzelője csukott szemmel erősen koncentrál, akkor mihez kezdenénk vele? A bűnüldözést segítenénk, bebarangolnánk a világot, vagy a hírnév érdekében átadnánk a találmányt a nagyvilág kezébe?
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Mit tennél, ha a gondolataid által gyilkolhatnál? Élnél a lehetőséggel? Ha igen, akkor kik lennének a célpontok? Jobbá vagy éppen rosszabbá tennéd a világot ezáltal?
Egy fiatal tudós ámokfutása a maga teremtette igazságosztó szörnyek segítségével.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Ez is érdekelhet:

SZERINTETEK
2018-11-22 15:55:56

Ajánló Ronil Caine Rémteremtő című könyvéhez

Tovább
SZERINTETEK
2018-12-17 19:28:28

Ronil Caine: Rémteremtő

Tovább
MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább