Stéphane Garnier

Macskabölcsesség


Kiadó: Partvonal Kiadó
ISBN: 9786155783234
Megjelenés: 2018-09-03 11:30:00
méret: 135 mm x 200 mm
vásárlás ►
Ki látott már stresszes macskát? Aki hajlandó megtenni valamit, amihez nem fűlik a foga? Esetleg pont ellenkezőleg: akinek meg lehet tiltani azt, amihez éppen kedve van?
A francia Stéphane Garnier hosszan tanulmányozta saját négylábú kedvencét, és az írót lenyűgözte a macskájából áradó elegancia és szabadságvágy. Ziggy, a lassan 15 éves macskaúrfi ihlette a Macskabölcsességet, az életmódtanácsokat tartalmazó, könnyed, humoros, de lényegre törő olvasmányt, amely támpontokat ad ahhoz, hogyan éljünk teljes, örömteli, önálló és szabad életet, akár egy macska.


„Mindig a macskáé az utolsó szó” – Recenzió a Macskabölcsesség című könyvről.
Manapság sokat foglalkozunk azzal, mi a boldog és kiegyensúlyozott élet titka. Életmód-tanácsadók, coach-ok, pszichológusok traktálnak minket a régi, jól bevált trükkök mellett újszerű, a modern korban bevethető módszerekkel, amelyeket a mindennapi életünkben, a munkánk során, a barátainkkal kapcsolatban és persze a családi életünkben alkalmazhatunk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Könyvek, melyek boldogabbá tesznek – A Líra szeptemberi sikerlistája.
Szeptemberben továbbra is Raphaelle Giordano a boldogabb élet titkát feltáró regényét vásárolták meg a legtöbben. A második legnépszerűbb kiadvány a helyesírási szabályzat, míg a harmadik Coelho önéletrajzi elemekkel is játszó spirituális pikareszk regénye volt. Újdonság a legelső tizenöt közt Stéphane Garnier Macskabölcsesség című életmód könyve, Wisinger István Neumann Jánosról szóló regénye és Bartos Erika gyerekeknek szóló útikönyvének harmadik kötete. A Líra, Líra-Móra és Rózsavölgyi boltok szeptemberi sikerlistáját olvashatjátok.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-09-18 08:39:29

„Nem túl vagány a gazdim…” – Stéphane Garnier: Macskabölcsesség

Tovább
HÍREK
2018-10-02 08:49:03

Mindenki boldog akar lenni – A Líra szeptemberi sikerlistája

Tovább
MINDENNAPI
2020-03-30 14:30:36

Macskabölcsesség tiniknek – Részlet a könyvből

Tovább