Anne L. Green

"Leánykori nevemen Líbor Erzsébet. Szolnok megyéből egy kis faluból indultam felfedezni a nagyvilágot Budapestre. Elsősorban a főiskolai tanulmányaim miatt költöztem ide, de később itt találtam meg önmagam, és itt ragadtam. Közgazdász logisztikusként diplomáztam, de nem a szakmámban dolgozom. Jó ideig nem találtam, mit is keresek valójában, a céljaim homályosak voltak előttem – egészen addig, amíg dühös nem lettem magamra, hogy csak álmodozom dolgokról, de mert félek, mások mit gondolnak, neki sem kezdek. Eljött az ideje, hogy mindent új alapokra fektessek. Az ember ne másoknak akarjon megfelelni. Saját magának! A sport szerves része lett az életemnek, visszaadta az önbizalmamat és a hitemet önmagamban. Közben rájöttem, a legnagyobb harcokat önmagunkkal vívjuk. Nekem, úgy érzem, sikerült.

Újra írni kezdtem. Egy amatőr írok csoportjába kezdtem felrakni az írásaim, és az ottani emberek segítettek ráébredni, lehet, nem kellene elbújni a világ elől. Az írás segít kitisztítani az elmém. Imádom, amikor kimenekülhetek a magam alkotta kis világba. Ami viszont nehéz, hogy folyton ez van a fejemben. Nem könnyű ki-be járni ebből a világból a való életbe, és vissza.

A könyvek iránti rajongás már gyermekkorom óta megvan. Nagymamám szeretette meg velem az olvasást, a könyveket, és a könyvek által kínált fantasztikus világot. Mindenevőnek vallom magam, mert hangulatomtól függ, milyen könyvet veszek a kezembe. Szeretem a romantikus regényeket, az izgalmas krimiket, a történelmi olvasmányokat, a szépirodalmat, de a szórakoztató könyveket is. Az írás tinédzser korom óta tartó szenvedély. Vidéki gyerekként a könyvtár volt az én menedékem. Szerettem a könyvespolcok közt rejtőzve a régi könyvek illatába burkolózva tölteni a napjaim. “Karrieremet” a versírással indítottam, majd később kisebb történetek írásával szórakoztattam magam és barátnőim. Soha nem voltam szórakozni járó típus, inkább befelé forduló, innen is jött az írás. Ott önmagam lehettem, kicsit megbújhattam. Vallottam és vallom, hogy a könyv érték, de fegyver is. A tudás fegyvere. A tudás pedig hatalom."


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155692093
Megjelenés: 2017-02-22
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155692185
Megjelenés: 2017-06-20
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155692406
Megjelenés: 2017-10-15
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155692871
Megjelenés: 2018-02-15
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155763274
Megjelenés: 2018-04-26
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155929625
Megjelenés: 2020-06-29
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786156145697
Megjelenés: 2021-10-05
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786156145703
Megjelenés: 2022-02-21


Ez is érdekelhet:

SZERINTETEK
2017-12-17 11:28:40

Anne L.Green:A remény hajnala [Értékelés]

Tovább
SZERINTETEK
2018-01-12 22:09:10
Tovább

Anne L.Green:Törékeny Vonzerő [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Anne L.Green:Törékeny Vonzerő című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! 
Fülszöveg:Vajon ​felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?


Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.
Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.
Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.
Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.


Könyvről:
Írónő:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár
Kiadási Év:2017
Oldalszám:528

Értékelés:

Nem volt kérdés,hogy elolvasom-e ezt a könyvet,hiszen Anne eddigi összes könyvét imádtam!!Mikor pedig megláttam a borítóját szerelem lett első látásra,meg másodikra és harmadikra is. És még mindig szeretem! :D
Annyira jól passzol az eddig megjelent könyvekhez. Lassan csinálnom kéne a polcomon egy ,,Anne'' polcot. ♥
Az első pozitívum az volt,hogy a történetben visszatérnek a Remény hajnalában és az Eltitkolt múltban megismert karakterek. Olyan jó volt újra Amyről,Mattről és a többiekről olvasni! Elolvadtam tőlük. Amy és Mattet sosem lehet megunni?! Azonban ebben a regényben a főszereplő Amy bátyja,Adam. És a női főszereplő Chloe. Az egész történet 2 szemszögből élvezhető.
Leginkább a humor tetszett a legjobban. Olyan jó poénokat lehetett olvasni,hogyakaratlanul is elmosolyodtam rajtuk. Fantasztikus romantikus történetet tárt elénk Anne amit csak köszönni tudok. Anne eddigi összes könyvére azt mondtam,hogy a kedvencem lett és,hát az a helyzet,hogy ezzel sem tehetek kivételt.KEDVENCEM lett!! Egyszerűen imádtam,mindig történt valami izgalmas,ami miatt nem tudtam letenni. Talán most voltam megelégedve igazán a szereplőkkel. Adamet már az első pillanatban megkedveltem és ő lett az abszolút kedvencem. Vicces,aranyos,kedves,szerethető. Pont ez kellett nekem! Sosem éreztem azt,hogy elszállna magától és nagyképűen viselkedne,abszolút éretten kezelte a helyzeteket
Chloeval azonban más volt a helyzet. Elöszőr egyáltalán nem volt szimpatikus,de a könyv negyedénél kezdtem azt érezni,hogy a női főszereplővel sincs tulajdonképpen semmi probléma. Ami viszont szimpatikus lett már az elején is,hogy mindig mindenhol tökéletesen akart teljesíteni. Szóval összességében nagyon megragadott a történet.Könnyed,vicces,aranyos,szerethető volt! Alig várom,hogy olvashassam Anne következő könyvét!

SZERINTETEK
2018-01-12 22:11:23
Tovább

Anne L.Green: Viharos Érzelmek értékelés

Sziasztok! A mai napon Anne L.Green:Viharos Érzelmek című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! 

Fülszöveg:

Szenvedély ​​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? 
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.

Könyvről:
Írónő:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár Kiadó
Kiadási Év:2016
Oldalszám:496

Értékelés:

Megmondom őszintén,hogy sokkal jobb könyvet kaptam mint amire számítottam,egy teljesen más oldalát mutatta meg ebben a történetben az írónő és ez igazán tetszett.Sokkal több izgalom,romantika volt a történetben, egy igazi romantikus könyvet kaptam.Egy új világba repített Anne.A cím jellemzik a könyvet: ,,Viharos Érzelmek'' Pontosan így tudnám én is jellemezni. 
 2 teljesen különböző emberről szól a regény. Az egyik főszereplő Nina,aki nagyon szereti cserélgetni a testőreit és Ő az a személy akit bár először nem kedveltem igazán nagy változáson megy keresztül egy erős,határozott nővé válik,aminek én személy örültem,de sajnos így sem nyűgözött le annyira.A másik szereplőnk akit már az elején kedveltem Jason volt. Ő a tipikus rossz fiú,de mégis egy határozott,kemény,erős férfi,pontosan ő kell ebbe a történetbe.Igazán örültem annak,hogy Anne minden karakterét szépen kidolgozta.A történet teljes mértékben egy érzelmi hullámvasút,egyszer sírtam másszor pedig nevettem,tele volt nem várt fordulatokkal,nem egyszer lepett meg az írónő,és a legdurvább a befejezése ennek a könyvnek volt.Legszívesebben elfelejteném a könyv végét.Anne nagyon,nagyon remélem tudod,hogy ez a vég nagy szemétség volt!A mellékszereplők is  nagyon érdekeltek ezért,szerettem volna kicsit jobban megismerni több szereplőt mint például.Nathan kislányát és Nina édesanyjáról is szívesen olvastam volna többet,de talán ami késik az nem múlik.
Egy percig sem unatkoztam,gyors,izgalmas,letehetetlen.Köszönöm Annenak az újabb izgalmas tönetet,kíváncsian várom a következő könyvét.
SZERINTETEK
2018-01-12 22:14:57
Tovább

Anne L.Green: Eltitkolt Múlt

Sziasztok!

A mai napon Anne L.Green Eltitkolt Múlt című könyvéről olvashattok egy kis ajánlót.

Fülszöveg:
 
Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?
„Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?”
 
De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá? 
Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.

 

Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni?
 
 
Könyvről:
Író:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár Kiadó
Kiadási Év:2016
Oldalszám:408
 
Kedvenc Idézeteim:
,,A fene ette volna meg azt az átkozott fogadást és Mattet is ! 
Csak ne felejtsem el kitekerni a nyakát ,ha már egyszer vége lesz ''
,,Hogy mire nem képes a szerelem, ha kölcsönös és őszinte?''
,,Kockázat nélkül nincs boldogság…''
 
Véleményem:
Nagyon tetszett a történetben,hogy végre visszakaptuk a Remény hajnala szereplőit,hiszen nekem az a könyv kifejezetten tetszett,talán mondhatom,hogy a kedvencem volt az írónőtől,sok érzelem fűz ahhoz a történethez,
 
Alex már Anne első könyvében is felkeltette a figyelmemet hiszen jóképű,szingli pasi.Azonban Alex ráunt erre az életre  most valami teljesen másra vágyik.A könyv elején átláthatjuk kicsit Alex múltját.A történet női főszereplője Lexie,aki egy határozott nő. Lexi viszont súlyos titkokat relytegetígy amikor szererelmes lesz mégvalakit veszélyeztet a múltjával. Imádtam,hogy visszakaptam Mattet és Amyt nélkülük nem lett volna ilyen a történet.Anne könyveiben nagyon szeretem,hogy az idézetei mindig felkészítenek egy-egy fejezethez.A történet egyszerűen végig magával ragadott. A könyv végig könnyed,humoros és nem kiszámítható vol,mindig megtudott lepni az írónő. Mindenkinek ajánlani tudom a könyvetaki szeretni kikapcsolódni,szereti a romantikus,akciódus könyveket.
Anne remélem még sok-sok ilyen jó könyvet írsz. :) 
SZERINTETEK
2018-01-15 18:43:09

Anne. L. Green: Viharos Érzelmek

Tovább