Dráma, barátság és szerelem – Mészáros Dorka: Kiszámolós

Mit gondol egy gyerek a gyerekeknek szóló könyvekről? LIKE rovatunkban diákújságírók véleményét olvashatjátok. Ezúttal Léna fejti ki, hogyan hatott rá Mészáros Dorka Kiszámolós című regénye.

 

 

Nem jutok szavakhoz. Mészáros Dorka Kiszámolósa levett a lábamról és azóta se rakott vissza. És akkor még meg sem említettük Zsidró Dominik verseit! Dráma, barátság és szerelem mind jelen van ebben az elképesztő könyvben. Ez az olyan tipikus „na, még egy fejezetet” könyv, amit egy nap alatt kiolvasol, mert sok a választás, de egyszerűen nem tudod abbahagyni!

Birdie, a tizenöt éves költőpalánta könyvünk elején legjobb barátnőjével padtársa bulijába indul. De ez nem akármilyen buli lesz, hisz mind a három fiú, akit kiszemelt magának, ott lesz, de csak egy fiút választhat! Ki lesz végül Birdie szívének elnyerője? A komoly Márk? A laza Beni? Vagy a titokzatos Jakab? Vagy egyikük sem? Minden rajtunk múlik! Már rögtön az első fejezetben egy választáshoz érkezünk! És ez még csak a kezdet! Huszonnégyféle befejezés, és mind a huszonnégy valamiféle fordulat vagy kaland után fejeződik csak be.

Elképesztően jó volt, egy élmény minden egyes oldal. Úgy éreztem, mintha én is ott lennék a táncparketten, a teraszon vagy akár a kert végi fészerben Birdie-vel és szíve választottjaival.

 

A könyvhöz készült videó is.


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634037880
Megjelenés: 2020-01-30
méret: 215 mm x 135 mm

Mészáros Dorka

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
INTERJÚ
2019-02-13 09:54:37

„Én sem egy tündérmesében cseperedtem” – Interjú Ozsgyáni Mihállyal

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

Dráma, barátság és szerelem mind jelen van ebben az elképesztő könyvben.