Mese és országismeret – Ez történik, ha Csapody Kingával utazik a család

Írta:Szilvási-Kassai Eszter
Egy hosszabb kirándulásra elindulni egy vagy több gyerekkel nem is olyan egyszerű feladat. Persze sokat segít, ha az autóúton a kicsik le tudják foglalni magukat valamivel. Azonban felejtsük el a tabletet és a telefonos játékokat, hiszen van egy mesekönyvsorozat, amivel garantáltan megalapozhatjuk élményteli utazásunk minden pillanatát.

Csapody Kinga Utazik a család – Irány Dél-Baranya! című könyve a mohácsi, harkányi és siklósi környéket mutatja be színes, izgalmas kalandokkal teli történeteken keresztül. Egy család kirándulásán keresztül ismerhetik meg a gyerekek a dél-baranyai táj szépségeit, látnivalóit, de a felnőtteknek is új információkkal és hasznos tanácsokkal szolgálhat a kötet.

 

Van itt minden, ami a régiót jellemzi: fejest ugorhatunk a busójárásba, hatalmasat túrázhatunk a Tenkes és a Dráva mentén, de ez még nem minden! Tudtad, hogy aranysakálok bömbölését is lehet errefelé hallani, vagy éppen rábukkanhatunk egy igazán különleges tárlatra, a gólyamúzeumra is?

 

Ha kirándulást tervezünk kisgyerekekkel, az elemózsia mellé csomagoljuk az Utazik a család egyik kötetét is, élményeinket pedig dokumentáljuk gazdagon, hogy aztán örömmel emlékezhessünk vissza kalandjainkra.


Csapody Kinga

Tovább
Ez is érdekelhet:

HÍREK
2017-11-21 10:23:05

Máglya a színpadon – a Vígszínház új évadának bemutatói

Tovább
HÍREK
2017-12-15 14:32:29

Bulgáriában ismerik leginkább a magyar irodalmat

Tovább
HÍREK
2019-01-14 15:23:45

Marie Kondo a könyveket illetően téved

Tovább

Ha kirándulást tervezünk kisgyerekekkel, az elemózsia mellé csomagoljuk az Utazik a család egyik kötetét is.