Katja Reider: Szeretlek, ​kisegérkém/Megvigasztallak, ​kismedvém

Írta:Caledonia Valley
Katja Reider két lapozója, a Szeretlek kisegérkém, valamint a Megvigasztallak, kismedvém, a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg kb. három héttel ezelőtt.

A legkisebbek kedvenc meséi sorozatcímet viselő két kötet kimagasló minőséget képvisel a hazai piacon. A kötetek illusztrátora, Sebastien Braun csodálatos képi világot alkotott, melyek tökéletesen kiegészítik Katja Reider mesevilágát. Elég, ha ezekre a beszédes képekre ránézünk, amik azonnal megmelengetik az ember szívét, s ha ehhez hozzáadjuk a szülői szeretetről, valamint a szülő-gyermek kapcsolatról szóló rövid történeteket, 100%-os pozitív végeredményt kapunk. 

 

A kötetek nagy részét az illusztráció öleli fel, míg maguk a történetek nyúlfarknyiak, ám annál több szeretettel átitatottak. Hiszen gondoljunk csak bele, nem kellenek ide 10-20-50 oldalas mesék, nyúlfarknyi szöveggel is átütő sikert érhetünk el. Mindkét esetben kapunk egy rövid, ütős és szívhez szóló történetet, amiket gyönyörű illusztrációk ölelnek körbe, ezzel is emelve a katarzis érzését. 

 

Szeretlek, kisegérkém az anyuka kapcsolatát mutatja be piciny porontyával, míg a Megvigasztallak, kismedvém című kötetben az apai szeretet és a bátorság kerül kibontásra. Mindkét szülő szeretete rendkívül fontos, és meghatározó egy gyermek életében, hiszen más-más értékeket kapunk édesanyánktól és édesapánktól.

 

Jómagam szívből ajánlom mindkét kötetet a kisgyermekes szülőknek, és a meserajongóknak egyaránt, hiszen bár felnőtt fejjel 1-2 rövid perc alatt kiolvasható, mégis megmelengeti az ember szívét, és sokáig benne is marad, míg gyermekkel együtt olvasva összebújhatunk a picinyünkkel, együtt nézegethetjük a csodás képeket, és a gyermek elemezheti a hallottakat, ezáltal megtanulván, hogy az édesanyjára és az édesapjára minden esetben számíthat!

 

Történetek: 5/5*

Illusztrációk: 5/5*


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632448886
Megjelenés: 2018-07-25
méret: 170 mm x 145 mm

Katja Reider

Tovább
Ez is érdekelhet:

INTERJÚ
2017-11-21 15:04:44

Önismeret minden napra, avagy határidőnapló másképp

Tovább
MINDENNAPI
2018-06-27 09:37:48

Budapest Book Pride – Könyvek homoszexualitásról és LMBTQ emberekről

Tovább
MINDENNAPI
2020-02-12 14:52:47

Felkészítő könyv az óvoda előtt álló gyerekek és szüleik számára – Oviba megyek!

Tovább

Friss megjelenések a Scolar Kiadónál.