Jamie McGuire - Teresa Mummert: Sweet Nothing - Édes semmiség

Írta:Romsics Petra
Elég rég olvastam már, de még mindig emlékszem szinte minden oldalára. Mély benyomást tett rám.

Hát ez a könyv gyilkos. Eszméletlen jó. De gyilkos.

Viszonylag régóta rajta volt már ez a könyv mind a váró-, mind a kívánságlistámon. Karácsonykor akartam megvenni, de Évi gyorsabb volt, és ezt kaptam tőle szülinapomra. (Amit azóta is nagy köszönök neki :* <3) Aztán alig vártam, hogy vége legyen a vizsgaidőszakomnak, hogy bele tudjak végre kezdeni. Ahogy hazaértem Szegedről másnap már el is kezdtem olvasni.

Az volt az első benyomásom a prológus után, hogy ez biztosan tetszeni fog. Egy örök nőcsábász fiú (Josh) és egy szerény, de okos lány (Avery) első látásra egymásba szeret. Persze a lány nem hisz el neki semmit, de a fiú próbálkozik. Randikat szervez, meglepi valami aprósággal, segít neki mindenben, amiben csak tud. Nagyon szépen alakultak köztük a dolgok. Voltak persze hullámvölgyek, veszekedések, amiket elsősorban a bizalmatlanság idézett elő, de ezeket is könnyen leküzdötték. Telt az idő, és egyre boldogabbak lettek. A fiú megkérte a lány kezét, tervezték az esküvőt, aztán a lány terhes lett az első gyermekkel. Mindenki boldog volt. :)

Egészen addig, amíg nem jött egy harmadik fél, aki felborított mindent. Jött egy új szomszéd, aki minden áron szét akarta őket szedni, és sajnos a végén sikerült is, amitől nem voltam túl boldog.

Sikerült elérnie, hogy úgy összevesszenek, hogy a lány elköltözzön otthonról. Aminek meg is lett az ára, mert ugyanott szenvedett autóbalesetet, mint a könyv elején.

Na ez volt az a pillanat, amikor hirtelen levegőt sem kaptam. Olvastam és olvastam tovább, de képtelen voltam elhinni ami le volt írva. Mondom ez lehetetlen, ilyen nincs. Az eddigi gyönyörűség után nem lehet, hogy ez történik. Fogta a szívemet, kitépte a helyéről, megtaposta aztán szétszaggatta. Majdnem megkönnyeztem, mert egyszerűen nem akartam elhinni amit olvasok.

Az egyetlen szerencséje a könyvnek, hogy mindezek után azért pozitív végkifejlet lett. Összeszedte a szívem darabkáit, és összeragasztgatta. És bármilyen meglepő mindezek után még sikerült kicsit poénosra kanyarítania az egész történetet. Könnyekkel a szememben mosolyogtam az utolsó pár soron. :') Én mindenkinek csak ajánlani, mert hihetetlen egy élmény.

Fantasztikus. Lebilincselő. Szívszorító. Tökéletes.

Forrás: http://addicted-to-the-books.blogspot.hu/


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632617664
Megjelenés: 2016-11-09
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
HÍREK
2018-09-06 10:18:21

52 fontos magyar könyv – Nyáry Krisztián szerint

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább

Fantasztikus. Lebilincselő. Szívszorító. Tökéletes.