Elle Kennedy:The Deal

Írta:Kertész Lili
Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!

Fülszöveg:

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Könyvről:
Írónő:Elle Kennyedy
Kiadó:Könyvmolyképző
Kiadási Év:2016
Oldalszám:440

Értékelés:

Sosem gondoltam volna,hogy nekem ez a könyv ennyire tetszeni fog. Előszőr a borítójába szerettem bele. Annyira ahhw!!. Tipikus Rubin Pöttyös könyv. Azt gondoltam,hogy egy klissés könyvet fogok olvasni,de nem így történt. Persze voltak benne olyan dolgok amiket sejteni lehetett,de ettől függetlenül fantasztikusan tetszett.
Már a könyv elején megtudtuk,hogy Hannah-t régebben megerőszakolták,és szerencsére azóta sikerült valamennyire feldolgoznia a traumát
Garrett pedig nem olyan ember,mint amilyennek látszik,az apja ugyanis bántalmazta őt és az édesanyját is,aki már meghalt.

Imádtam a szerző stílusát,a szereplők váltott szemszöge ebben a könyvben különösen hasznos volt,hiszen így ismerhettük meg Hannah és Garret történetét.
Nagyon örültem,annak,hogy a szereplők szépen lassan szeretnek egymásba. Hannah a történet elején egyáltalán nem kedveli Garretet,csak azért segít neki a tanulásban,hogy ne bukjon meg.
Viszont lánynak Justin tetszik,így féltékennyé akarja tenni Őt,amiben Garrett lesz a segítségére.
Garrett sokkal aranyosabb,szeretnivalóbb karakter volt,mint amilyennek a regény elején hittem. Mindvégig kedves,türelemes,megértő volt Hannahval. Nagy szerepet kap a hokizás,hiszen a fiúnak ez a sportága. Megismerhetjük az egész hokicsapatot,akik nagyon szimpatikusak voltak,sokszor elmosolyodtam egy-egy mondataikon. A következő rész pedig Logan az egyik játékosről fog szólni,amire igazán kíváncsi vagyok.hogy Ő megtalálja e a szerelmet.
Hannah,pedig ének tagozatos és éppen egy téli fesztiválra készül,ahol  nagyobb összeget lehet nyerni. A könyv bemutatja,hogy hogyan dolgozzák fel a szereplők a sok negatív dolgot,amiken átestek,illetve milyen az,ha cserbenhagy az akiben te megbízol.
Ami az egész történetet érdekessé tette,az egyértelműen a sok tragédia volt amit a két főszereplő átélt,anélkül nem lett volna ilyen a történet.  A kedvenc szereplőm egyértelműen Hannah lett,és egy picit Logan is,bár őt annyira nem ismerhettük meg. Kíváncsian várom,hogy milyen lesz a második rész. Szóval összeségében ajánlom a történetet azoknak,akik szeretik az izgalmas,romantikus New Adult könyveket! :)


Elle Kennedy

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
INTERJÚ
2019-02-13 09:54:37

„Én sem egy tündérmesében cseperedtem” – Interjú Ozsgyáni Mihállyal

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…