Csapody Kinga: Hiányzol! – De addig is jól érzem magam

Megint rázós témákat dolgoz fel Csapody Kinga: mi történik akkor, ha anya épp nem ér rá és a nagyszülőknek vagy egy bébiszitternek kell besegítenie? Vagy ha a szülők elváltak, hogyan folytatódik tovább az élet? Csupa hétköznapi szituáció, melyeket ennek a könyvnek a segítségével könnyen át tudunk beszélni a gyermekünkkel

Hanka, Zsombi és Nóri segít, hogy olyan kényes témákról őszintén beszélhessünk a lurkónkkal, mint a szabadidő, a feltöltődés vagy a válás és az azt követő kétlaki élet. Három élethelyzetet ábrázol a kötet, és erre három megoldást mutat be, de a végeredmény ugyanaz: anya nélkül is el lehet lenni pár órán keresztül. Sőt, igazából jól is érezheti magát egy kisgyerek, nem kell órákig keseregnie.

 A kisgyermekek nehezen szakadnak el a szüleiktől, sokszor sírással megy csak, de adódnak olyan helyzetek, amikor be kell vonni segítséget és intézni a mindennapi ügyeket. Ezekhez a kényelmetlen, gyakran hisztibe és érzelmi zsarolásba forduló elválásokhoz próbál megoldást kínálni Csapody Kinga beszélgetőskönyve. A közös olvasás közben át lehet beszélni a másnapi búcsút és zökkenőmentesebbé tenni a reggeli elválást.

Pásztohy Panka gyönyörű rajzai kiemelik a lényeget, egyszerűen ábrázolják a kötet mondanivalóját, így segítve a gyerekeknek, hogy jobban beleélhessék magukat a történetbe. Két éves kor körül már érdemes beszerezni a lurkónknak és esténként lapozgatni. Biztosan nagy segítség lesz a nehezen induló reggeleken.  

 

 

PAE


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634035381
Megjelenés: 2018-06-06
méret: 196 mm x 196 mm x 10 mm

Csapody Kinga

Tovább
Ez is érdekelhet:

HÍREK
2020-01-07 21:34:11

A 2019-es év legnépszerűbb könyvei

Tovább
MINDENNAPI
2020-03-23 09:35:57

8. nap otthon – Paul Hollywood: Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára

Tovább
MINDENNAPI
2020-04-05 21:23:14

Részletek Paulo Coelho regényeinek új kiadásaiból

Tovább

Rázós témák.