Anne L.Green:Törékeny Vonzerő [Értékelés]

Írta:Kertész Lili

Sziasztok! A mai napon Anne L.Green:Törékeny Vonzerő című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! 
Fülszöveg:Vajon ​felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?


Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.
Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.
Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.
Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.


Könyvről:
Írónő:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár
Kiadási Év:2017
Oldalszám:528

Értékelés:

Nem volt kérdés,hogy elolvasom-e ezt a könyvet,hiszen Anne eddigi összes könyvét imádtam!!Mikor pedig megláttam a borítóját szerelem lett első látásra,meg másodikra és harmadikra is. És még mindig szeretem! :D
Annyira jól passzol az eddig megjelent könyvekhez. Lassan csinálnom kéne a polcomon egy ,,Anne'' polcot. ♥
Az első pozitívum az volt,hogy a történetben visszatérnek a Remény hajnalában és az Eltitkolt múltban megismert karakterek. Olyan jó volt újra Amyről,Mattről és a többiekről olvasni! Elolvadtam tőlük. Amy és Mattet sosem lehet megunni?! Azonban ebben a regényben a főszereplő Amy bátyja,Adam. És a női főszereplő Chloe. Az egész történet 2 szemszögből élvezhető.
Leginkább a humor tetszett a legjobban. Olyan jó poénokat lehetett olvasni,hogyakaratlanul is elmosolyodtam rajtuk. Fantasztikus romantikus történetet tárt elénk Anne amit csak köszönni tudok. Anne eddigi összes könyvére azt mondtam,hogy a kedvencem lett és,hát az a helyzet,hogy ezzel sem tehetek kivételt.KEDVENCEM lett!! Egyszerűen imádtam,mindig történt valami izgalmas,ami miatt nem tudtam letenni. Talán most voltam megelégedve igazán a szereplőkkel. Adamet már az első pillanatban megkedveltem és ő lett az abszolút kedvencem. Vicces,aranyos,kedves,szerethető. Pont ez kellett nekem! Sosem éreztem azt,hogy elszállna magától és nagyképűen viselkedne,abszolút éretten kezelte a helyzeteket
Chloeval azonban más volt a helyzet. Elöszőr egyáltalán nem volt szimpatikus,de a könyv negyedénél kezdtem azt érezni,hogy a női főszereplővel sincs tulajdonképpen semmi probléma. Ami viszont szimpatikus lett már az elején is,hogy mindig mindenhol tökéletesen akart teljesíteni. Szóval összességében nagyon megragadott a történet.Könnyed,vicces,aranyos,szerethető volt! Alig várom,hogy olvashassam Anne következő könyvét!


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155692093
Megjelenés: 2017-02-22

Anne L. Green

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
INTERJÚ
2019-12-17 18:25:38

Finy Petra karácsonyi könyvajánlója

Tovább
HÍREK
2023-02-09 19:18:05

Jane Austen - Emma

Tovább

Anne L.Green:Törékeny Vonzerő [Értékelés]