8. nap otthon – Paul Hollywood: Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára

Az események sajnálatos következményeképp egyre többen kénytelenek otthon maradni, hogy saját lakásukból intézzék napi teendőiket. Ezért úgy döntöttünk, hogy napról napra összegyűjtjük nektek azokat a könyveket, amelyek segítségével könnyebben átvészelhetitek ezt az időszakot. A második hetet a sztárséf, Nagy-Britannia kedvenc pékje, Paul Hollywood kenyérsütési ötleteit taglaló könyvével nyitjuk, mely a legpraktikusabb elkészítési technikák révén garantáltan visszahelyezi mindennapi ételünket háztartásunk kiemelten fontos összetevői közé.

A könyv ismertetője

Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani – tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni –, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood ebben a könyvében lépésről lépésre, fotók segítségével mutatja be a tennivalókat. Nemcsak kenyér-, hanem egyéb recepteket, sütéssel kapcsolatos trükköket és egy csomó tippet is ad a világhírű sztárszakács. A könyvben található kenyér- és kísérőreceptek segítségével az egyszerű hozzávalókból a legfinomabb ételeket alkothatjuk meg, az előételtől a salátákon és a főételeken keresztül egészen a desszertekig. Ez a könyv tehát nem csupán magáról a sütésről szól, hanem a komplett étkezésről.

 

 

Olvasói vélemény

Talán sosem volt még ilyen fontos, hogy a felhalmozott lisztből okosan gazdálkodva a lehető legtöbb élelmiszert kinyerjük saját magunk és karanténban rekedt családtagjaink számára. A legapróbb részletekre is figyelő szerző minden mozzanatát képi anyagokkal szemlélteti a könyv, így egyszerűen nem tévedhetünk a kenyér bármely speciális felhasználása esetén sem. A határozott hang, amely a markáns szakács munkameneteit jellemzi, sokak számára szimpatikus lehet, és mivel pontos instrukciók kellenek a tökéletes végeredmény létrehozásához, én sem bántam, hogy otthoni remetemagányomban nem kellett a saját bénázásomra hagyatkoznom. Ráadásul a kenyérrel szemben mostanában egyre gyakrabban elhangzó kritikák ellen is jó példa ez a kiadvány, hiszen egytől egyig könnyed és egészséges receptekhez járul hozzá lisztből készített kultikus ételünk.

 

Minivideó a könyvhöz.

 

mindennapkonyv.hu / Hajnal Dominik

 

A sorozat további cikkei

1. nap otthon – Bereményi Géza: Magyar Copperfield

2. nap otthon – Lee Child: Sohanapján

3. nap otthon – Angela Petch: A toszkán titok

4. nap otthon – Mechler Anna: Bíborka és a varázsfőzet

5. nap otthon – A Manó Könyvek Klassz!-sorozata

6. nap otthon – Csigó Zita: Morzsaparty - Tudatos konyha - maradékok felhasználásával

7. nap otthon – Hofi megmondja


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155783906
Megjelenés: 2019-10-25
méret: 246 mm x 189 mm x 22 mm

Paul Hollywood

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-09-20 16:35:34

Ne sajnáld, ha rágja, ha tépi, épp olvasni tanul

Tovább
HÍREK
2019-04-05 10:54:58

1,4 millióval több szó: ennyit jelent az esti mese

Tovább
INTERJÚ
2019-12-22 14:38:23

Hidas Judit könyvlistája

Tovább

A legpraktikusabb kenyérelkészítési technikákat tanulhatod meg ebből a könyvből!