Engedd, hogy magával ragadjon! – 3 őszi bestseller

Míg Amos Decker, David Baldacci hőse, mikor szembesül halott családjával, különleges adottságra tesz szert: szinte mindenre emlékszik, ami megtörtént vele. Lucinda Riley Angyalfa regényében Gretára épp ellenkezőleg hat egy tragédia. Életének majd két évtizedére képtelen visszaemlékezni. Szurovecz Kitti két tizenhat éves hősének azonban nem az emlékekkel, hanem emberrablókkal kell megküzdeniük. Három bestsellert ajánlunk a figyelmetekbe. Ami közös bennük, hogy bármelyiket is kezditek el olvasni, nem fogtok unatkozni.

Elgondolkoztál már, hogy hol lehetnek azok az eltűnt tinédzserek, akiknek a fényképet a tejesdobozokra nyomtatják? És belegondoltál már abba, hogy mit éreznél, ha valaki, akit szeretsz, hirtelen eltűnne? És mi lenne, ha mindez veled történne meg? Szurovecz Kitt hasonló kérdéseket tett föl önmagának, és miután alaposan utánajárt a témának, írt egy sodró lendületű regényt mindabból, amit látott, hallott.
Ez a regény A kisemmizett angyal, mely két lány megdöbbentő története. A tizenhat éves Mia, a Nyírségből származó szegény lány prostitúcióra kényszerül. Panka, a jómódú budai vállalkozók hasonló korú lánya emberkereskedők karmai közé kerül. A két lány közös kálváriája egy nyolcadik kerületi garzonban kezdődik. A rabságban mély barátság szövődik közöttük, Mia el is határozza, hogy megszökteti Pankát, még mielőtt elvinnék őt külföldre.
A könyv bár fikció, megtörtént eseményeken alapul.

 

kéz Férfi személy fekete és fehér nő fehér fényképezés egyedül férfi láb ülés divat fekete monokróm szakadt farmer emberi test szomorú cipő fénykép sebezhető interakció monokróm fényképezés emberi pozíciók

 

David Baldacci második Amos Decker története, a Végső fázis, ahogy a szerzőtől megszokhattuk, ezúttal is egy feszült, pergő ritmusú regény, melyben a páratlan emlékezőképességgel megáldott nyomozó egy különös ügyben kezd el nyomozni. Épp új munkahelyére, az FBI quanticói központjába tart, amikor a rádióból értesül arról, hogy a szülei meggyilkolásáért halálra ítélt Melvin Marsot váratlanul felmentik, mivel egy másik férfi beismerte a tettet.

Azonnal felkelti az érdeklődését a férfi ügye, mivel az sok hasonlóságot mutat a saját életével. Mindketten ígéretes futballkarrier előtt álltak, amelyet egy tragédia tört ketté. Mindkettejük családját kegyetlenül meggyilkolták. És évekkel később mindkét esetben felbukkant valaki, aki beismerő vallomást tett.

 

katona fegyver háború lövés pisztoly lő gyilkolás puska fegyverek erőszak kézifegyver patron ujj lőfegyver nagy családi palack ravasz fegyvercső mesterlövész célkitűzéseivel erő fegyverek

 

Lucinda Riley új regénnyel lepte meg a romantikus családregények rajongóit. Az Angyalfa egy idős asszony, Greta története, aki egy tragikus baleset következtében semmire sem emlékszik. Életének két évtizedére képtelen visszaemlékezni, ám egy régi barátja, David Marchmont meghívására visszatér egykori otthonába, hogy ott ünnepelje a karácsonyt.

Amikor egyik nap sétára indul a hóval borított vidéken, az erdőben véletlenül rábukkan egy sírra. A saját fiának sírjára, akire mindaddig nem emlékezett... David segítségével elkezdi összeilleszteni nemcsak a saját, de lánya, Cheska történetét is, aki tragikus körülmények áldozatául esett. És egyáltalán nem az az angyal volt, akinek hitték...

 

H. Nagy Ilka


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634521730
Megjelenés: 2018-09-27
méret: 197 mm x 137 mm x 40 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632938202
Megjelenés: 2018-09-27
méret: 204 mm x 136 mm x 28 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634521679
Megjelenés: 2018-09-25
méret: 197 mm x 137 mm x 40 mm
Ez is érdekelhet:

HÍREK
2018-09-06 10:18:21

52 fontos magyar könyv – Nyáry Krisztián szerint

Tovább
HÍREK
2019-11-21 22:17:45

Megjelent a JCDecaux „Álljon meg egy novellára!” című novelláskötete

Tovább
MINDENNAPI
2020-03-23 09:35:57

8. nap otthon – Paul Hollywood: Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára

Tovább

Van, aki mindenre, van, aki semmire sem akar emlékezni – Három őszi bestseller.