Kézikönyv az egészséges étkezéshez – Személyre szabott táplálkozás

A Személyre szabott táplálkozás korszakalkotó kézikönyv, amiből megtudhatjuk, miért nem működnek az egy kaptafára készült étrendek, amelyek mindenkinek ugyanazt javasolják. Manapság a táplálkozás és az egészség területén elterjedt feltételezéseket általános érvényű igazságnak tekintjük: a káposzta jó, a fagylalt egészségtelen. Ám dr. Segal és dr. Elinav kutatásai egyértelműen bebizonyították, hogy ugyanazok az ételek különbözőképpen hatnak az egyes emberekre – ami egészséges az egyik ember számára, az egészségtelen a másiknak. A szerzők egyetlen tollvonással idejét múlttá tették az összes egyetemesnek tekintett táplálkozási programot, és e kötettel olyan eszközt adtak a kezünkbe, amellyel mi magunk alakíthatjuk ki egyéni táplálkozási módszereinket, ha figyelembe vesszük, kedvenc ételeink milyen hatással vannak ránk. A könyv harmadik, A téves értesülések magasiskolája című fejezetét teljes egészében közöljük az oldalon.

 

 

 

A szerzőpáros fotója. Balról dr. Eran Elinav, jobbról Dr. Eran Segal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dr. Eran Segal - Dr. Eran Elinav - Eve Adamson

Tovább
Ez is érdekelhet:

HÍREK
2020-01-30 08:41:04

Angolul jelent meg Szabó Magda Abigélje

Tovább
MINDENNAPI
2020-02-03 08:21:43

Romantikus regények februárra

Tovább
MINDENNAPI
2020-02-10 12:44:40

Oscar-díj és irodalom – Kvíz

Tovább

Tudományos, de egyben közérthető kézikönyv, amely új utat mutat a táplálkozási tanácsokról való gondolkodáshoz.

Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A cookie-k kezeléséről IDE kattintva tájékozódhat. Értem