
Vegán kencekönyv
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
ISBN: 9789632916262
Megjelenés: 2023-06-20 00:00:00
méret: 195 mm x 140 mm x 10 mm
A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágott-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz.
De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A boltokban egyre több változatban lehet kapni, ám az egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is sokkal jobban járunk, ha ezeket inkább mi magunk készítjük el.
Lénárt Gitta legújabb - tizedik! - könyvében a tőle már megszokott határtalan fantáziával és lelkesedéssel mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendelkezésünkre akkor is, ha nyers, vagy ha részlegesen hőkezelt, de feldolgozásmentes, teljes értékű növényi étrendet szeretnénk követni.
Megkóstolnád a kesudió-majonézt? És a körözöttet főtt kölesből? Kíváncsi vagy, milyen a házi rizstejszín vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte végtelen módon variálhatjuk. Ezek a receptek jelentsenek itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki megalkothatja saját kencéjét, krémjét, feltétjét.
A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen a megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, crepe-ek is léteznek!
Gitta célja, hogy minél többen felismerjük, milyen jelentős változást hozhat az életünk minőségében egy tudatosabb életmód. A táplálkozás ennek csak az egyik eleme, érdemes megismerni a többi összetevőt is, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészséges élet felé.
De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A boltokban egyre több változatban lehet kapni, ám az egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is sokkal jobban járunk, ha ezeket inkább mi magunk készítjük el.
Lénárt Gitta legújabb - tizedik! - könyvében a tőle már megszokott határtalan fantáziával és lelkesedéssel mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendelkezésünkre akkor is, ha nyers, vagy ha részlegesen hőkezelt, de feldolgozásmentes, teljes értékű növényi étrendet szeretnénk követni.
Megkóstolnád a kesudió-majonézt? És a körözöttet főtt kölesből? Kíváncsi vagy, milyen a házi rizstejszín vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte végtelen módon variálhatjuk. Ezek a receptek jelentsenek itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki megalkothatja saját kencéjét, krémjét, feltétjét.
A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen a megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, crepe-ek is léteznek!
Gitta célja, hogy minél többen felismerjük, milyen jelentős változást hozhat az életünk minőségében egy tudatosabb életmód. A táplálkozás ennek csak az egyik eleme, érdemes megismerni a többi összetevőt is, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészséges élet felé.
ISBN: 9789632913988
Megjelenés: 2019-08-05
méret: 195 mm x 140 mm x 10 mm
Megjelenés: 2019-08-05
méret: 195 mm x 140 mm x 10 mm
ISBN: 9789632913438
Megjelenés: 2018-03-26
Megjelenés: 2018-03-26
ISBN: 3112598766774
Megjelenés: 2018-01-05
Megjelenés: 2018-01-05
ISBN: 9789632913131
Megjelenés: 2017-08-29
méret: 140 mm x 17 mm x 195 mm
Megjelenés: 2017-08-29
méret: 140 mm x 17 mm x 195 mm
ISBN: 9789632912639
Megjelenés: 2015-11-16
méret: 237 mm x 166 mm x 13 mm
Megjelenés: 2015-11-16
méret: 237 mm x 166 mm x 13 mm
ISBN: 9789632912479
Megjelenés: 2015-04-10
méret: 195 mm x 140 mm x 9 mm
Megjelenés: 2015-04-10
méret: 195 mm x 140 mm x 9 mm
ISBN: 9789632912325
Megjelenés: 2014-06-20
méret: 195 mm x 140 mm x 11 mm
Megjelenés: 2014-06-20
méret: 195 mm x 140 mm x 11 mm
ISBN: 9789639569706
Megjelenés: 2013-06-18
méret: 195 mm x 140 mm x 17 mm
Megjelenés: 2013-06-18
méret: 195 mm x 140 mm x 17 mm
ISBN: 9789632911496
Megjelenés: 2012-05-23
méret: 195 mm x 140 mm
Megjelenés: 2012-05-23
méret: 195 mm x 140 mm
Ez is érdekelhet: