Kasie West

Szívességből szerelem


Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
ISBN: 9789634033493
Megjelenés: 2017-03-23 09:30:00
méret: 135 mm x 215 mm
vásárlás ►
Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet ... Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?


Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?


Kasie West:Szívességből Szerelem [Értékelés]
Sziasztok! A mai napon Kasie West:Szívességből Szerelem című könyvről olvashatjátok az értékelésemet!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789635840489
Megjelenés: 2021-11-15
méret: 215 mm x 135 mm x 24 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634038658
Megjelenés: 2020-07-09
méret: 215 mm x 135 mm x 28 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634036241
Megjelenés: 2019-05-24
méret: 215 mm x 135 mm x 20 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634034810
Megjelenés: 2018-05-24
méret: 215 mm x 135 mm x 30 mm
Ez is érdekelhet:

SZERINTETEK
2017-12-12 16:11:46
Tovább

Kasie West:Szívességből Szerelem [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Kasie West:Szívességből Szerelem című könyvről olvashatjátok az értékelésemet!
Sziasztok a mai napon Kasie West:Szívességből Szerelem című könyvéről olavshatjátok az értékelésemet!


Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet … Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?
Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?Könyvről:

Írónő:Kasie West
Kiadó:Menő Könyvek
Kiadási Év:2017
Oldalszám:304 

Értékelés:

Azzal az elhatározással mentem be a könyvesboltba,hogy veszek valami könnyed,szórakoztató YA könyvet,és ez össze is jött.Kicsit hajazott a jól megszokott LOL-könyvekre,bár a Menő Könyvek stílusába is tökéletesen beleillett,
Pár óra alatt gyorsan ki is olvastam,és minden hibájával együtt beleszerettem!Talán azért tetszett annyira,mert el tudtam képzelni magam Gia,a főszereplő lányként. Ráadásul nagyon jól ábrázolja a mai fiatalokat
Gia a menő lány,végzős és egy egyetemista pasival jár,Bradlyvel,de a fiú szakít vele a bál estéjén.Így a lány egyedül marad,de elhatározza,hogy neki kell egy pasi akit bemutathat a barátnőinek. Itt jön szóba Hayden aki eljátsza Bradley szerepét. A lány bemutatja a barátnőinek a kamupasit,és még ott szakítanak egymással,hogy soha többé ne kelljen egymással találkozniuk,vagy csak akkor mikor a lány meghálálja Haydennek,hogy segített neki. Persze az egész történet nem ilyen egyszerű,hiszen ott van Julie,Gia ,,barátnője'' aki átakarja venni Gia helyét és Ő akar lenni a vezér. Hogy sikerül-e neki az kiderül a könyvből! :)
Az egész történetben Gia lett a kedvenc szereplőm,rettentő sokat változott a könyv elejétől a végéig. Egy menő beképzelt lányból,szerethető aranyos nővé válik,és megmutatja az igazi oldalát.Szinte felnő. Ebben az egész változásban Rebnek(Hayden húga) van nagy szerepe,hiszen ő segít a lánynak megváltozni,bármennyire is nem kedvelték a történet elején egymást.Reb karaktere megnyerő volt,annak ellenére,hogy a személyisége és a stílusa eltér az enyémtől,annyira elképesztő kisugárzása volt,hogy örülnék ha lenne egy ilyen barátnőm.
Hayden karaktere egy kedves,vicces fiú akire bármikor lehet számítani. A könyv elég sablon,már az elején sejtettem,hogy mi lesz a vége,de ez így volt jó.Viszont ami igazán elnyerte a tetszésemet az a barátság téma ,tetszett,ahogy az írónő bemutatja,hogy még az igazi barátok is el tudnak egymástól távolodni,még ha nincs is okuk rá. Mert a barátságok néha zátonyra futnak,még ha nem is akarjuk.Julie karakterével egyáltalán nem voltam megelégedve,egyáltalán nem értettem,hogy miért volt ilyen álszent és képmutató. és hogy miért bántja Gia-t mikor ő semmi rosszat nem tett ellene. Claire Gia legjobb barátnője,pedig totális csalódás,nem is értem,hogy milyen barát az olyan aki így cserbenhagyja a másikat. És Gia testvérét Drew-t sem értettem. Hogyan ábrázolhatja ilyen képmutatóan a saját húgát egy filmben? Még ha ez az igazság is,akkor sem kellett volna leégetnie mindenki előtt,itt iszonyatosan sajnáltam a lányt,mert nem érdemelte meg. Összességében meg voltam elégedve a könyvvel,pontosan azt kaptam amire számítottam. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kikapcsoló,szórakoztató nyári olvasmányra vágyik. Tökéletes a maga műfajában! :)
 
HÍREK
2020-02-26 09:32:27

Kihirdették az Aegon Irodalmi Díj 2020-as rövidlistáját

Tovább
HÍREK
2020-04-01 15:28:45

Indul a Lázár-napló! – Bíró Szabolcs középkorijárvány-híradója

Tovább