Papp Emese

Porcukor és habverő - sütemények kezdőknek és haladóknak


Kiadó: Central Médiacsoport (Sanoma)
ISBN: 9789633411025
Megjelenés: 2014-12-09 12:01:00
méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Papp Emese - a nagysikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője - megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi mindent lehet csokoládéból készíteni, vagy hogyan tölthetünk meg négyféle módon egy piskótát. Bemutatjuk azt is, mit süthetünk ha fél óránk van este vagy miként készítsünk olyan születésnapi tortát amitől mindenkinek leesik az álla. A könyv kezdőknek és haladóknak egyaránt szól, klasszikus süteményektől egészen a merész újításokig.
A szerző 15 éve dolgozik cukrászként, a legjobb budapesti éttermekben és szállodákban készített süteményeket. Jelenleg az ettlingeni Michelin-csillagos Hotel Erbprinz szálloda vezető cukrásza. Első könyve, A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye eddig négy kiadást ért meg



Minden évben kitört itthon legalább egy botrány. Közös jellemzőjük az emberi hiszékenység és mohóság volt.
Az elmúlt negyedszázad nagy átveréseinek krónikája tanulságos részletekkel szolgál a hiszékenység természetrajzához és a hazai csalók megítéléséhez. Oláh Andrea Szakonyi Péter szerkesztővel beszélgetett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9786155008726
Megjelenés: 2011-02-21
méret: 218 mm x 218 mm x 12 mm




Ez is érdekelhet:

INTERJÚ
2017-12-01 09:33:13
Tovább

Szakonyi Péter: 25 év, 25 nagy átverés

Az elmúlt negyedszázad nagy átveréseinek krónikája tanulságos részletekkel szolgál a hiszékenység természetrajzához és a hazai csalók megítéléséhez. Oláh Andrea Szakonyi Péter szerkesztővel beszélgetett.



trend fm

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
MINDENNAPI
2019-03-06 15:18:18

„mintha érezték / volna, hogy nem vagyok / az, aminek látszom” – Pál Sándor Attila: Szarvasének

Tovább