Bodnár Zalán - Németh Gyula

Cristiano Ronaldo


Kiadó: TWISTER MÉDIA KFT.
ISBN: 9786155631566
Megjelenés: 2018-04-23 07:00:00
méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
vásárlás ►
Cristiano Ronaldo korunk leghíresebb futballistája a világon. Európabajnok Portugáliával, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, angol bajnok a Manchester Uniteddal, spanyol bajnok a Real Madriddal, és már ötször kapta meg az év legjobbjának járó Aranylabdát. Népszerűsége töretlen, mert a futballpályán kívu¨l is példás életet él: ahol tud, segít a rászorulóknak. Gyerekkorában ugyanis ő is sokat nélku¨lözött, amikor mezítláb, rongylabdával játszott az éles kövek között a portugáliai szigeten, Madeirán, ahol született. Hatalmas akaraterővel, rengeteg gyakorlással, alázattal, lemondással és végeláthatatlan edzésmunkával érte el az évek során, hogy ő legyen a legjobb. Barátkozz össze a Real Madrid szupersztárjával, kövesd velünk a fejlődését, és éld át minden kalandját annak az izgalmas útnak, amely a madeirai szegénységből a világ csúcsára vezetett!

A Németh Gyula különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy kiváló olvasmány, hitelesen mutatja be Cristiano életét. A könyvhöz tartozó színezővel pedig magad is fejlesztheted a képességeidet, miközben edzéstervünkkel arra is tippeket adunk, hogyan lehetsz te is napról napra jobb futballista.


Minden, amit a fociól olvasni érdemes! – 10 könyv a világ legnépszerűbb labdajátékáról.
Egy hete kezdődött a labdarúgó-világbajnokság és még javában tartanak a csoportmérkőzések, azaz még semmi nem dőlt el. Persze már akadnak, akik tudni vélik, hogy ki viszi majd haza Oroszországból a kupát. Egyesek a spanyolokra, mások a brazilokra, megint mások az argentinokra vagy a németekre esküsznek. Mi nem szeretnénk ebben a kérdésben állást foglalni, viszont összegyűjtöttünk 10 könyvet, amiből megtudhatjátok mindazt, amit a szakkommentátorok nem mondanak el.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
"


Tökéletes illusztrációkkal!
Ma egy Cristiano Ronaldo életéről szóló könyvértékelést hoztam, mely a Twister Media Kiadó gondozásában jelent meg a 2018-as Könyvhétre. A kötetet Bodnár Zalán írta és Németh Gyula illusztrálta, és ha hinni lehet a hátlapon található pletykáknak, akkor érkezni fog szépen sorban Messi, Neymar és Ibrahimovic életéről szóló könyvecske is.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
"

Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-06-21 11:20:37

Ha VB, akkor könyvek! – 10 kiadvány a labdarúgásról

Tovább
SZERINTETEK
2018-07-09 21:36:05

Bodnár Zalán – Németh Gyula: Cristiano ​Ronaldo

Tovább
MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább