A magyar húsmívesség
Kiadó: Nemzeti Értékek Könyvkiadó
ISBN: 9786150008158
Megjelenés: 2018-06-21 08:30:17
A hús feldolgozása az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. Mi magyarok, dokumentálhatóan a kifinomult élelmiszeripari tudással rendelkező népek közé tartozunk. Bizonyítja ezt, hogy jóval Kárpát-medencei jelenlétünk előtt nyereg alatt puhítottuk a húst ismertük a tejport és tudtunk bort, valamint sört készíteni.Húsételeink a legnagyobb változatosságot mutatták. A mai húsfeldolgozói és gasztronómiai kultúrát a könyv ezeken az alapokon mutatja be.
ISBN: 9789638980168
Megjelenés: 2015-08-06
Megjelenés: 2015-08-06
ISBN: 9789638980144
Megjelenés: 2014-10-30
Megjelenés: 2014-10-30
ISBN: 9789638980106
Megjelenés: 2013-07-10
Megjelenés: 2013-07-10
ISBN: 9789630853910
Megjelenés: 2012-12-16
Megjelenés: 2012-12-16
ISBN: 5999033923934
Megjelenés: 2012-09-27
Megjelenés: 2012-09-27
ISBN: 9633689325
Megjelenés: -0001-11-30
Megjelenés: -0001-11-30
Ez is érdekelhet: