Dlusztus Imre

A magyar húsmívesség


Kiadó: Nemzeti Értékek Könyvkiadó
ISBN: 9786150008158
Megjelenés: 2018-06-21 08:30:17
vásárlás ►
A hús feldolgozása az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. Mi magyarok, dokumentálhatóan a kifinomult élelmiszeripari tudással rendelkező népek közé tartozunk. Bizonyítja ezt, hogy jóval Kárpát-medencei jelenlétünk előtt nyereg alatt puhítottuk a húst ismertük a tejport és tudtunk bort, valamint sört készíteni.Húsételeink a legnagyobb változatosságot mutatták. A mai húsfeldolgozói és gasztronómiai kultúrát a könyv ezeken az alapokon mutatja be.





Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
MINDENNAPI
2019-03-06 15:18:18

„mintha érezték / volna, hogy nem vagyok / az, aminek látszom” – Pál Sándor Attila: Szarvasének

Tovább
HÍREK
2020-04-02 09:38:44

Nyilvánosak az Év Gyerekkönyve Díj 2020-as jelöltlistái

Tovább