Légy ott Grecsó Krisztián új könyvének bemutatóján!

Március 4-én este hét órától kerül sor Grecsó Kirsztián új regénye, a Vera szegedi könyvbemutatójára az IH Rendezvényközpontban. A könyvbemutatón a regényből Kováts Adél, a Radnóti Színház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésze olvas fel, csellón közreműködik Kertész Endre. Grecsó Krisztiánnal és Ilia Mihály Széchenyi-díjas irodalomtörténésszel Morcsányi Géza beszélget majd.

Grecsó új regénye a nyolcvanas években Szegeden játszódik. Főhőse Vera, az általános iskola negyedik osztályába járó lány. Édesapja a honvédségnél dolgozik, édesanyja pedig mindennap várja őt tanítás után. Biztonságosnak hitt élete azonban pár hét leforgása alatt megváltozik. Az egyik eseményből következik a másik, mintha dominók dőlnének egymás után, mégsem lehet tudni, vajon mi indítja el az események láncolatát. Mi fordítja szembe végzetesen az addigi legjobb barátnőjével? Miért olyan jó és ugyanakkor ijesztő egyre több időt tölteni Józeffel, az új lengyel fiúval? És miért vannak a felnőtteknek titkaik, ha Verától azt várják el, hogy ő mindig csak az igazat mondja?
Grecsó Krisztián új regénye arról szól, hogy a családi titkokat felfedni nemcsak tudás, de bátorság kérdése is. Vera felismeri: vannak helyzetek, amikor idő előtt kell felnőttként viselkednünk. És hogy fel lehet nőni a feladathoz.

A könyv március 4-én kerül bolti forgalomba, a könyvbemutatón is megvásárolhatják az olvasók. A könyvbemutatót követően a szerző dedikál.
Jegyeket itt vásárolhattok az eseményre 2500 Ft-ért, az előadás napján a helyszínen 2800 Ft-ért, illetve diákigazolvánnyal az IH Rendezvényközpontban 1500 Ft-ért.
A eseményt a Facebookon itt találjátok.

 

Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789631438291
Megjelenés: 2019-03-01
méret: 197 mm x 125 mm x 20 mm

GRECSÓ KRISZTIÁN

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
INTERJÚ
2019-12-17 18:25:38

Finy Petra karácsonyi könyvajánlója

Tovább
HÍREK
2023-02-09 19:18:05

Jane Austen - Emma

Tovább

Szegeden is bemutatják Grecsó Szegeden játszódó új regényét, a Verát.