Január 10-én indul a második STARTfeszt az Itt és Most Társulat szervezésében

Hiánypótló ötlettel állt elő 2019 januárjában az Itt és Most Társulat: az improvizációs színtársulat úgy döntött, saját fesztivált indít, aminek programjaival párbeszédet teremthet a színház, a zene, az irodalom kedvelői és művelői között.

Impróműhely, mesedélelőtt, hangszersimogató

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2020-ban ismét megrendezik a Startfesztet: a január 10-én startoló, 3 napos fesztiválon minden generáció tagjai megtalálhatják a számukra izgalmas programot. A fesztiválnak ezúttal is a Ráday utcai Itt és Most Közösségi tér ad otthont, ahol ingyenes tréningeken tesztelhetjük a bennünk lakozó imprószínészt, szerzői estet hallgathatunk a Lázár tesók vagy Nyáry Krisztián előadásában, Ringatóra vihetjük a család legkisebb tagjait, vagy épp a hangszerkészítés rejtelmeiről beszélgethetünk egy szakavatottal. A fesztiválon debütál az Itt és Most Társulat új előadásformája, a Mementó, a FISZ Változó Örökség címmel szervez irodalmi délutánt, két társasjáték-készítő mesél a társasozás tudományáról, és számtalan workshopon, kézműves foglalkozáson élhetjük ki a kreatív hajlamainkat.

 

A Startfeszt legfontosabb hívószavai idén is a #közösség, az #elfogadás, a #kaland és az #inkluzivitás – amennyiben ezek a te életedben is meghatározó fogalmak, garantáltan megtalálod a számításod a fesztiválon.

A fesztivál programjai ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.  Nagy szeretettel várják a szervezők az érdeklődőket.

 

A részletes program itt érhető el.
 

A Facebook-esemény megtalálható itt.
 

A 2019-es Startfesztről pedig itt szerezhetsz információkat.

 

 

 


Nyáry Krisztián

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-26 07:20:05

Kihirdették a 2020-as Libri-díj tízes jelöltlistáját

Tovább

Ingyenes improvizációs tréningek, a Kulcsember című szerzői est a Lázár tesók és Nyáry Krisztián főszereplésével, és további izgalmas programok az idei STARTfeszten.