Erotika és történelem a törökfürdőben

Szőcs Henriette a Libariuson megjelentetett írásaival hívta fel magára a figyelmet, melyek tavaly ősszel A hűség kutyáknak való című könyvben láttak napvilágot. Idén újabb könyve jelent meg, mely a török időkben Magyarországon játszódik egy háremben. A török brigadéros egyszerre krimi, erotikus és történelmi regény, melynek bemutatójára október 18-án kerül sor a Rudasban.

A könyvbemutatón Szőcs Henriette-tel és Balogh Annával Durica Katarina író, újságíró fog beszélgetni. A regénytrilógiájának első részéről a  gyógyfürdő hangulatos éttermében, a Penrose teremben szóba kerül majd a török hódoltság ideje, a háremhölgyek hétköznapjai és az írónő korábbi kötetei is. A könyvbemutató különleges közreműködője Balogh Anna bűvész lesz, aki műsorában ötvözi a klasszikus és improvizációs színházat, valamint a bűvészet és stand-up comedy műfajait.

Találkozzunk 2017. október 18-án 18-kor a Rudasban!


A könyvről

Abdurrahman pasa háreméből időről időre eltűnnek a lányok. Egyre többször jelenik meg a füvesasszony, ami soha nem jelent jót. De vajon mit nem szabad megtudni a hatúnnak? Ki kapja a selyemzsinórt? Hogy boldogul a hárem nyugalmát és biztonságát ismerő Aisa szabad nőként? Hogy kerül Batthyány Ádám gróf egy hamvas ifjú hölgy hálószobájába? Abdurrahman túléli utolsónak hitt hadjáratát? Mi lesz az utódlással? Vajon mi úszik a Dunában? Mi a Kizil Elma háremének titka?

Szőcs Henriette A török brigadéros című regénytrilógiájának első részében egy izgalmakkal teli kalandos utazáson vehetünk részt az Oszmán Birodalomban. Mindeközben megtudhatjuk, milyen volt egy korabeli szabadrablás, hogy válhatott valaki rabszolgává, illetve milyen fondorlatok árán lehetett túlélni egy lehetetlennek tűnő küldetést.


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632935911
Megjelenés: 2016-09-05
méret: 195 mm x 125 mm

Szőcs Henriette

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-26 07:20:05

Kihirdették a 2020-as Libri-díj tízes jelöltlistáját

Tovább

Könyvbemutató a Rudasban