A legizgalmasabb magyar szerelmeslevelek – Könyvbemutató

Pénteken, november 16-án 18 órától egy különleges este keretében mutatják be Nyáry Krisztián legújabb, Írjál és szeressél című könyvét. A rendezvényen lesz beszélgetés, slam és disco, sőt szerelmeslevél-futárok is indulnak majd!

Az est egy hagyományos könyvbemutató beszélgetéssel kezdődik, melynek keretében Nyáry Krisztiánt Szederkényi Olga kérdezi, majd egy fél óra múlva  Bánki György is csatlakozik hozzájuk, és hárman már nemcsak a könyvről, hanem magukról a szerelmes levelekről fognak beszélgetni.
Negyed nyolctól slammerek (Basch Péter, Nyáry Luca, Kemény Zsófi, Pion István) veszik át a mikrofont és magyar írók, költők szerelmeslevelei által inspirált szövegeiket mondják el.

Az este discóval zárul, ahol a talpalávalót Fossiles De L’Atlas fogja szolgáltatni, a látványről, vetítésről pedig Karcis gondoskodik majd.

A kiadó a bemutató során egy különleges meglepetéssel is készül, melynek keretében szerelmeslevél-futárok indulnak, és ingyen elviszik a dedikált könyvet és üzeneteket. Ehhez a résztvevőknek a helyszínen meg kell vásárolniuk a könyvet, dedikáltatni kell a szerzővel, majd a könyvbe el kell helyezni egy előre megírt üzenetet a helyszínen kapott képeslapra. Ezután már csak a futárszolgálat (Hajtás Pajtás) munkatársaira kell bízni a csomagot, akik házhoz szállítják a csomagot.

Három könyvet a hozzájuk tartozó üzenettel együtt még a könyvbemutató alatt házhoz visznek a Hajtás Pajtás futárai. A kézbesítés pillanatát élőben a rendezvényen kivetítőn közvetíteni fogják.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789631365368
Megjelenés: 2018-10-30
méret: 275 mm x 187 mm x 17 mm

Nyáry Krisztián

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
SZERINTETEK
2019-09-25 14:46:47

10 dolog, amit minden nagypapának és nagymamának tudnia kell

Tovább
INTERJÚ
2019-12-17 18:25:38

Finy Petra karácsonyi könyvajánlója

Tovább

Szerelmeslevél-futárok indulnak Nyáry Krisztián könyvbemutatójáról.