A legizgalmasabb magyar szerelmeslevelek – Könyvbemutató

Pénteken, november 16-án 18 órától egy különleges este keretében mutatják be Nyáry Krisztián legújabb, Írjál és szeressél című könyvét. A rendezvényen lesz beszélgetés, slam és disco, sőt szerelmeslevél-futárok is indulnak majd!

Az est egy hagyományos könyvbemutató beszélgetéssel kezdődik, melynek keretében Nyáry Krisztiánt Szederkényi Olga kérdezi, majd egy fél óra múlva  Bánki György is csatlakozik hozzájuk, és hárman már nemcsak a könyvről, hanem magukról a szerelmes levelekről fognak beszélgetni.
Negyed nyolctól slammerek (Basch Péter, Nyáry Luca, Kemény Zsófi, Pion István) veszik át a mikrofont és magyar írók, költők szerelmeslevelei által inspirált szövegeiket mondják el.

Az este discóval zárul, ahol a talpalávalót Fossiles De L’Atlas fogja szolgáltatni, a látványről, vetítésről pedig Karcis gondoskodik majd.

A kiadó a bemutató során egy különleges meglepetéssel is készül, melynek keretében szerelmeslevél-futárok indulnak, és ingyen elviszik a dedikált könyvet és üzeneteket. Ehhez a résztvevőknek a helyszínen meg kell vásárolniuk a könyvet, dedikáltatni kell a szerzővel, majd a könyvbe el kell helyezni egy előre megírt üzenetet a helyszínen kapott képeslapra. Ezután már csak a futárszolgálat (Hajtás Pajtás) munkatársaira kell bízni a csomagot, akik házhoz szállítják a csomagot.

Három könyvet a hozzájuk tartozó üzenettel együtt még a könyvbemutató alatt házhoz visznek a Hajtás Pajtás futárai. A kézbesítés pillanatát élőben a rendezvényen kivetítőn közvetíteni fogják.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.


Ez is érdekelhet:

HÍREK
2020-03-26 07:20:05

Kihirdették a 2020-as Libri-díj tízes jelöltlistáját

Tovább
HÍREK
2020-03-28 12:56:49

Rendkívüli közlemény – Líra Könyv Zrt. (2020. 03. 27.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Szerelmeslevél-futárok indulnak Nyáry Krisztián könyvbemutatójáról.