A Kiszámolós című kötetet februárban mutatják be a Magvető Caféban

Ki tetszik? Kit válasszak? Miről maradok le, ha döntök? A Kiszámolós című könyv szerzőjével, Mészáros Dorkával Nyáry Luca beszélget választásokról, versekről, írásról február 21-én, pénteken 18 órától a népszerű irodalmi kávézóban. A beszélgetés átkötő elemei a zene és Zsidró Dominik a könyvben is szereplő versei lesznek.

A könyv fülszövege

„Birdie, a talpraesett tizenöt éves költőpalánta három fiút is kiszemelt magának, és mindhárman ott lesznek aznap este a buliban. A lánynak azonban nincs könnyű dolga: idegesítő vendégek, segíteni akaró barátok, egy nagypályás ex és a saját kétballába is akadályozza abban, hogy jól érezze magát. És hogy melyik srác lesz a befutó? A laza, táncos Beni, a zárkózott, titokzatos Jakab vagy a zongorista, művelt Márk? A döntés rajtad áll! Irányítsd Birdie-t és rakd össze a te sztorid! Csak egy tánc? Csók? Ölelés? Randi? Apró flört? Inkább semmi? Bármi megeshet, az is, hogy Birdie szingliként zárja az estét. A választás a te kezedben van! Lapozz és fejezd be akár huszonnégy különböző módon a történetet! A történetet Zsidró Dominik versei egészítik ki.

Ezt a könyvet háromféle borítóval adja ki a Menő Könyvek: „Te melyik vagy? Vagány? Romantikus? Visszafogott? Ha megrendeled a könyvet, hamarosan kiderül a borítóból!

 

 

 

 

A könyvbemutató Facebook-eseménye is elérhető.

 

 

 

 

 

 

A fejléckép forrása.


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634037880
Megjelenés: 2020-01-30
méret: 215 mm x 135 mm

Mészáros Dorka

Tovább

Nyáry Luca

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Mészáros Dorka könyve felkínálja a lehetőséget, hogy az olvasó többféleképpen is befejezhesse a sztorit!