Dumbledore visszatér a vászonra

Még 11 hónapot kell várniuk a J. K. Rowling és Harry Potter rajongóinak a Legendás állatok és megfigyelésük második részére, melynek a főbb szerepeit Jude Law (Albus Dumbledore) és Johnny Depp (Gellert Grindelwald) fogja játszani.

A második rész ismét 1926-ban és túlnyomórészt Párizsban fog játszódni, nem sokkal azután, hogy Göthe Salmander elfogta a sötét varázsló Gellert Grindelwaldot, aki azonban kiszabadul a börtönből. Salamander és a fiatal Albus Dumbledore összefognak, hogy megtalálják és megállítsák. A fontosabb új szereplők Dumbledore mellett Göthe Salmander testvére, Thészeusz, egy varázsló, Yusuf Kama, egy fejvadász, Grimmson és Skender, egy varázscirkusz igazgatója lesznek. A szériát a stúdió öt részesre tervezi. Az utolsó film 1945-ben fog játszódni (mi 2024-ben láthatjuk majd), és ebben kerül majd sor Dumbledore és Grindelwald párbajára.

 

http://www.dhakatribune.com/assets/uploads/2017/11/Fantastic-Beasts-2.jpg

Az új epizód főszereplői / Kép: dhakatribune.com


A Legendás állatok az időközben felcseperedett Harry Potter rajongóknak szól. Felnőtt varázslók felnőtt problémáival szembesülhetnek a néznők. A filmek hozzátesznek a már ismert univerzumhoz, nemcsak a felnőtt varázslókról, hanem a világról (Amerika, Európa varázslói) is számos új dolgot tudhatunk meg. A sorozat forgatókönyvírója J. K. Rowling. Nemrég Jude Law-val beszélgetett hosszan Albus Dumbledore-ról, hogy a színész minél inkább megértse szerepét.
A novemberi premierre egyedül Johnny Depp legutóbbi válása utáni per, illetve ex-felesége testi és lelki bántalmazásáról szóló pletykák vetnek árnyat. A film stábja, többek közt a nőkért, női jogokért rendszeresen kiálló Rowling is védelmébe vette a népszerű színészt.


Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
INTERJÚ
2019-02-13 09:54:37

„Én sem egy tündérmesében cseperedtem” – Interjú Ozsgyáni Mihállyal

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

Jude Law-val és Johnny Deppel folytatódik a Legendás állatok és megfigyelésük.