Dokumentumfilmmel búcsúzik a világ legnépszerűbb tévésorozata

Április 14-én debütál a Trónok harca utolsó évadának első része, az utolsó epizód után pedig az alkotók egy, a tévésorozat készítéséről forgatott dokumentumfilmmel búcsúznak majd a rajongóktól.


A nyolcadik évad előzetese.

 

A dokumentumfilm Game of Thrones: The Last Watch címmel kerül majd adásba, és egy egy brit rendező készíti. Az alkotás bemutatja, miképp hozták létre a sorozat alkotói a világ különböző tájain található helyszínekből a nézők által ismert Westerost. Természtesen a filmhez készültek interjúk is a szereplőkkel és a filmes szakemberekkel, akik olykor nehéz körülmények között dolgoztak, miközben próbálták megőrizni a sorozat történetének titkait a spoilerre éhes rajongók elől. A munka május 26-tól lesz látható.

Eközben érkeznek a hírek a készülő előzménysorozatról is. Újabb színészekkel bővült a stáblista, valamint megtudhattuk, hogy a történet alapja George R. R. Martintól és Jane Goldmantól származik, a forgatókönyvet viszont már csak Goldman írta. A sorozatot, melynek munkálatai nyáron kezdődnek meg, és epizódjai pedig  jövőre kerülnek adásba, S. J. Clarkson rendezi majd, aki elmondta, hogy a készülő sorozatból majd „egy nagyon más Westerost ismerhetünk meg”. Közel ötezer évvel a Tűz és Jég dala ciklus köteteinek cselekménye előtt játszódó sorozat idejében „nincs Királyvár, nincs Vastrón, és nincsenek Targeryenek sem. Valyria a sárkányokkal épp kezd felemelkedni”.

Az új színészek nevével bővített stáblistát itt találjátok.

 

ew.com/ cnet.com

 

 


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634472353
Megjelenés: 2018-11-20
méret: 305 mm x 235 mm x 30 mm

George R. R. Martin

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
INTERJÚ
2019-02-13 09:54:37

„Én sem egy tündérmesében cseperedtem” – Interjú Ozsgyáni Mihállyal

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

Április közepén érkezik, és egy dokumentumfilmmel búcsúzik a Trónok harca tévésorozat.