Will Smith egykori karaktere gyerekkönyvben tér vissza

Különleges vállalkozásba fogott Denene Millner írónő, aki három könyvre szóló exkluzív szerződést kötött Will Smith-szel, mivel új könyvsorozatának hőséjét a színész első nagy sikerét jelentő Kaliforniába jöttem című sitcom főszereplőjéről mintázta. A különbség az egykor Will Smith által megformált karakter és a könyv hőse között, hogy Denene Millner főszereplője, Destiny, lány.

A kilencvenes évek elején nagy népszerűségnek örvendő sorozat főcímdala magyarul.

 

A menő, energikus és erős akaratú Destiny mindennapjait a maga módján éli, mindaddig, míg egy teljesen új környékre nem költözik, ahol semmi sem ugyanolyan, mint a korábbi otthukban. Az új barátok és új kihívások várják, de Destiny-nek mindig van terve, hogy miképp tegye a legnehezebb helyzetet is szórakoztatóvá.

Will Smith a könyv kapcsán a következőket nyilatkozata. „Tudom, hogy a gyermekeim imádták volna a Fresh Princess történeteit, és olyan apaként, aki egy erős lányt nevelt, tudom, mennyire fontos, hogy egy gyerek erőt meríthessen az ehhez hasonló történetekből. Ez az, amire Jada és én mindig is tanítani szerettünk volna a gyerekeinknek. A könyvekben ugyanúgy nyomon követhetjük Destiny kalandjait és felcseperedését, ahogyan a fiatal Will útját egykor a tévében, aki táncolt, nevetett, hibázott, és emlékezetes pillanatokat élt át.
 

 

Mindehhez Margaret Anastas, a HarperCollins Gyermekkönyvek szerkesztői igazgatója hozzáfűzte: „Teljesen izgatott vagyok, amiért mi adhatjuk ki a Fresh Princess könyveket. Kíváncsiságával és életörömével Will Smith egykori karaktere volt minden idők egyik legemlékezetesebb sorozatszereplője. Destiny ugyanezt az energiát adhatja meg egy új generációnak, hogy életüket örömmel és bizalommal telve éljék – ez egy nagyszerű üzenet a lányoknak.”

A kiadvány április 2-án fog megjelenni, de már előrendelhető.

 

 

Forrás: ew.com

Borítókép: 123moviess.net


Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Emlékeztek a Kaliforniába jöttemre?