Voldemort kígyója voltaképp ember?

Kedden nyilvánosságra hozták a Legendás állatok második részének hivatalos, végső előzetesét. A történetről nem sok derül ki, azonban mégis meglepetéssel szolgál a Harry Potter univerzum rajongóinak, ugyanis az előzetesben felbukkan Voldemort kígyója, Nagini, akiről kiderül, hogy voltaképp ember.

A Grindelwald bűntettei feliratos előzetese.

 

Sok rajongó örömmel fogadta a régi szereplő visszatérését, ám mások vitatják, és képtelenségnek, marketingfogásnak tartják, hogy a lány maledictus, azaz megjelenésében egy gyönyörű, fiatal nő, azonban egy vérátoknak köszönhetően hatalmas kígyóvá képes átváltozni. A filmről és a további karakterekről mi nem szeretnénk többet elárulni, de innen mindent megtudhattok, amit jelenleg tudni lehet.

 

https://i.cdn29.hu/apix_collect_c/1809/legendas-allatok-grindelwald-buntettei-karakterposzterek/legendas_allatok_grindelwald_buntettei_karakterposzterek_screenshot_20180926074347_1_original_760x760.jpg

Nagini karakterplakátja.

 

Rowling a Twitteren számtalan, az előzetes kapcsán felmerülő rajongói kérdésre válaszolt, így többek között szóba került Nagini is. Ennek kapcsán elárulta, hogy már 20 éve őrzi magában ezt a titkot. Hozzáfűzte, hogy hőse nevének gyökere a naga szóból ered, mely a hindu és a buddhista mitológiában ismert kígyószerű mitikus félig ember-, félig kígyótestű lényt jelöl. Sőt a nőstény nagákat naginak vagy nagininak is nevezik.

Rowling varázsvilágának a rajongóit kényezteti a sors idén ősszel, ugyanis nem elég, hogy a filmvásznon folytatódnak Göthe Salmander kalandjai, melyben újra találkozhatnak Albus Dumbledore-ral, igaz fiatalon, mindemellett három angol nyelvű újdonság és két magyar nyelvű könyv is megjelenik, melyek tovább árnyalják a varázslók és a muglik univerzumát.

 

mindennapkonyv.hu / deszy-konyv.hu / puliwood.hu


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789633245606
Megjelenés: 2018-09-27

J. K. Rowling

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
MINDENNAPI
2018-06-27 09:37:48

Budapest Book Pride – Könyvek homoszexualitásról és LMBTQ emberekről

Tovább
MINDENNAPI
2020-03-30 14:30:36

Macskabölcsesség tiniknek – Részlet a könyvből

Tovább

A kígyó, aki lány volt – Itt a Legendás Állatok második részének végső előzetese.