Te kinek az oldalán állsz? – Morgan Rhodes: Falling Kingdoms – A királyok harca

Mit gondol egy gyerek a gyerekeknek szóló könyvekről? LIKE rovatunkban diákújságírók véleményét olvashatjátok. Ezúttal Jázmin ajánlja Morgan Rhodes Falling Kingdoms – A királyok harca című fantasy regényét.

 

Mytica három királysága Auranos, Limeros és Paelsia nincs túl jóban egymással. Auranosban mindenki gazdag és boldog, ezért Paelsia és Limeros nagyon féltékeny az ország gazdagságára, és a paelsiai borárus fiának halála sem vet túl jó fényt a királyságra. A két szegényebb királyság úgy dönt, hogy összefognak, és közös erővel letaszítják Corvint, Auranos királyát a trónjáról. De mindeközben mi történik a paloták falai között? Jonas bátyját, Tomast, megölte egy auranosi nemes, Lord Aron Lagaris, akit emiatt a fiú szörnyen utál. Cleo-t, Auranos hercegnőjét egy olyan fiúhoz akarják adni, akihez semmiképpen sem akar hozzámenni. Magnus Limeros jövendőbeli királya, bár kívülről nagyon hasonlít kegyetlen apjára, belülről egyáltalán nem olyan, mint ő. Lucia Magnus húga egyre érdekesebb dolgokra lett figyelmes magával és a környezetével kapcsolatban. Mindeközben egyre közeledik a háború, és mind tudják, hogy ez teljesen megváltoztatja majd az életüket…

Nekem ez a könyv azért tetszett, mert leírja a szereplők érzéseit és azt is megmutatja, hogy a királyi családba született személyeknek sem feltétlenül csodálatos az élete. Én régebben nem szerettem az olyan történeteket, amiben hercegnők szerepelnek, de ennek a könyvnek az olvasását nagyon élveztem. Szerintem a regény fiúknak és lányoknak is való, mert izgalmas, szórakoztató és érdekes.


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634033523
Megjelenés: 2017-04-18
méret: 225 mm x 152 mm x 26 mm

Morgan Rhodes

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Jázmin a Falling Kingdoms sorozat első kötetét olvasta.