Októberben megjelenik az Utóirat: Szeretlek! folytatása magyarul

Az Utóirat: Szeretlek! című regényben megismerhettük Holly Kennedyt, akinek élete tündérmesébe illő: férjhez ment a gimis szerelméhez, a jóképű Gerryhez, akivel hét éve élnek boldogan Dublinban, egy pici lakásban.

Előzmények

Egy nap azonban Gerry fejfájása elviselhetetlenné válik, és az orvosok agydaganatot állapítanak meg nála. Van-e élet Gerry után? Vannak-e hétköznapok nélküle? Hollynak ezekkel a kérdésekkel kellett szembenéznie. Holly Gerry halála után pár hónappal meglepő módon üzenetet kapott férjétől, amelyben egykori szerelme őrangyalként vezette át a lányt az új élete felé.

 

Előzetes

Az Utóirat: Még most is szeretlek!-ben Holly Kennedy biztonságos élete a feje tetejére áll, amikor megtalálja az Utóirat: Szeretlek Klub. A klub tagjait megihlette, amit Holly néhai férje, Gerry leveleiről hallottak, és ők is búcsúüzenetet akarnak hátrahagyni szeretteiknek. Megkérik az özvegyet, segítsen nekik. Holly egyvalamiben biztos: semmiképp nem hagyja magát visszarángatni mélységes gyászába, amelyen nagy nehezen túllépett. Hét évbe telt, mire újra összerakta és kitalálta magát, és szeretné tovább élni az életét. Ám rá kell döbbennie, hogy ha szeretünk valakit, mindig van még valami mondandónk.

 

 

Az új könyv borítója.

 

 

A szerzőről

Cecelia Ahern az egyik legnépszerűbb ír származású kortárs regényíró. 1981. szeptember 30-án született Dublinban, a volt ír kormányfő lánya. Mielőtt nekivágott az írásnak és a filmrendezésnek, újságírásból diplomát szerzett. Az írónő huszonhárom éves korában írta meg P.S. I Love You című első regényét, ami tizenkilenc hétig vezette az eladási listákat Írországban, és azonnal tarolt a külföldi piacon is, negyvenhét országban adták el. Az Utóirat: Szeretlek!-et meg is filmesítették 2007-ben, amelyben olyan sztárszínészeket vonultattak fel, mint Gerard Butler, Hilary Swank, Lisa Kudrow, Kathy Bates, Harry Connick Jr., Gina Gershon és Jeffrey Dean Morgan. A könyv alapján készült film nézők millióit vonzotta a mozikba. A karrier szempontjából viszont ez csak a kezdet volt. A második, Ahol a szivárvány véget ér (Where Rainbows End) című könyve is nemzetközi bestseller lett, majd 2014-ben megfilmesítették, a két főszerepet pedig Lily Collins és Sam Claflin játszotta.

 

Magyarországi látogatás

Cecelia könyvei több mint 40 országban, 25 millió példányban keltek el világszerte. A szerző már hazánkban is járt, az Athenaeum Kiadó meghívására 2018. június elején érkezett Magyarországra, hogy részt vegyen az Ünnepi Könyvhéten: a Nagyszínpadon Balázsy Panna beszélgetett vele a Lantmadár megjelenése alkalmából. Ennek apropóján a Könyvklub 2018/3-as számában interjú is készült a szerzővel.

 

Az új kötet már előrendelhető itt!

 

Az Athenaeum Kiadónál korábban megjelent művei:

Bárcsak láthatnál

Ahol a szivárvány véget ér

Bennem élsz

Talált tárgyak országa

Ajándék

A holnap titkai

Lány a tükörben

Nyomomban az Életem

Életed regénye

Utóirat: Szeretlek!

A szerelem kézikönyve

Amikor megismertelek

Az üveggolyók titka

A Vétkes

A Tökéletes

Évről évre [eKönyv: epub, mobi]

Lantmadár


vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632939339
Megjelenés: 2019-10-02
méret: 200 mm x 125 mm x 25 mm
vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789632932774
Megjelenés: 2013-08-27
méret: 215 mm x 137 mm x 33 mm

Cecelia Ahern

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
MINDENNAPI
2018-06-27 09:37:48

Budapest Book Pride – Könyvek homoszexualitásról és LMBTQ emberekről

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Cecelia Ahern új könyvében a gyászmunka örvényei nem várt kihívások elé állítják hősünket.