Októberben már elkezdik forgatni, de senki sem tudja, hogy végződik a Trónok harca

Több befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat.

A sorozat legutóbbi évadát számos kiszivárogtatás kísérte. Hackerek közreadtak forgatókönyveket, HBO-dokumentumokat és más tévésorozatok nem sugárzott epizódjait. Indiában négy embert tartóztattak el azután, hogy egy ellopott epizódot egy mumbai internetes streamingszolgáltató közzétett. Európában egy mások epizódot véletlenül korábban adtak műsorba, a felvételt megosztották az interneten.

Az internet-kalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a Trónok harcának hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le.

Egyelőre nem tudni, mikor kerül adásba a záró évad. A Hollywood Reporter szerint az utolsó hat rész forgatása októberben kezdődik és körülbelül 2018 közepéig tart.
A titkolózás nem véletlen, hiszen számtalan elmélet, teória forog közkézen a sorozat és a könyvek rajongói közt. Az alábbi videóban jó párat összegyűjtöttek az alkotók.




Sajnos mindkét befejezést nem nézhetjük meg, valószínűleg a DVD kiadás extrái közt kap majd helyet. Természetesen az igazi befejezést George R. R. Martintól várhatjuk, aki maga is azt nyilatkozta, hogy a könyvek nem fogják egy az egyben követni a sorozatot, így hiába vetítik le az összes epizódot a televízióban, valójában a befejezés mindaddig nyitott marad, míg ő nem tett pontot az utolsó könyv végére.

Forrás: MTI / mindennapkonyv.hu


George R. R. Martin

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Szerinted hogy végződik Daenerys és a Starkok története?