Írj olyat, hogy feláll a hátukon a szőr! – Horror-novellapályázat

A The Black Aether, a Borzongás Horrormagazin és a CineGore Horrorportál novellapályázatot hirdet hazai szerzők számára, akik szeretnék megmutatni, hogy a magyarországi közösség is képes olyan horror történeteket írni, amik maradandó és kiheverhetetlen élményt nyújtanak az olvasók számára.

A horrorirodalom sajnos túlságosan is alulértékelt és mellőzött zsáner Magyarországon. Miközben a nemzetközi piacon rendszeresek a megjelenések, egyre több irodalmi művet dolgoznak fel, készítenek belőlük filmeket, addig sajnos nálunk csak elvétve akad olyan szerző, aki a horror zsánerre specializálta volna magát, vagy éppen belekóstolna a zsáner felkavaró világába.

The Black Aether,Borzongás Horrormagazin és a CineGore Horrorportál ezért novellapályázatot hirdet hazai szerzők számára, akik szeretnék megmutatni, hogy a magyarországi közösség is képes olyan horror történeteket írni, amik maradandó és kiheverhetetlen élményt nyújtanak az olvasók számára. Az alkotásokat kizárólag emailben várják a info@theblackaether.com címre. A pályamű mellé pár mondatos bemutatkozást és sziopszist várnak. Az e-mail-t borzongás tárggyal küldjétek el! Leadási határidő szeptember 30.

További részletek itt.


Stephen King

Tovább

H. P. Lovecraft

Tovább

Veres Attila

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-26 07:20:05

Kihirdették a 2020-as Libri-díj tízes jelöltlistáját

Tovább

Horrorportálok hirdetnek novellapályázatot.