Ingyenes mesekönyv a Telekomtól

Ingyenesen letölthető digitális mesekönyvet adott ki a Telekom. A kiadványban a cég a gyerekek számára kiírt meseíró pályázatára beérkezett győztes pályaműveket adja közre.

Digitális mesekönyv
Az Erdei Házikó Meséi című e-könyv 21 fantáziadús és kedves mesét tartalmaz, melyeket Jenkovszky Iván grafikusművész, a zsűri egy tagja illusztrált. A kiadványt a Telekom honlapján itt találhatjátok, illetve a könyvet innen tölthetitek le. A Jenkovszky Iván grafikusművész, Vásárhelyi Kriszta gyermekpszichológus és Gryllus Dániel dalszövegíró, zeneszerző, zenész alkotta zsűri három korosztályból (6-7, 8-9 és 10-12 évesek) hét-hét mesét választott ki arra, hogy bekerüljön a digitális mesekönyvbe.

 

A zsűri és a pályázat díjazottjai. / Fotó: TV GO facebook

 

A digitális is lehet érték
A Telekom a meseíró pályázattal és a kötettel arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a digitális eszközök értékes alkotások megszületésének is az eszközei lehetnek, illetve úgy szolgálhatják a fiatal generáció szórakozását, értékes időtöltését, hogy közben a gyermekek fejlődnek és maradandót alkotnak. A családok hagyományos közös programja a meseolvasás, amely nemcsak elmélyíti a gyermek-szülő kapcsolatot, de az olvasás szeretetét is megalapozza.

 

mindennapkonyv.hu / blikk.hu


Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Gyerek műveit olvashatjátok a Telekom ingyenes mesekönyvében.