Hírességek könyvespolcai

Kit ne érdekelne, hogy milyen könyvek sorakoznak kedvenc íróink, költőink, színészeink könyvespolcán? Népszerű közéleti személyiségek bevonásával indít kampányt az Írók Boltja, amelynek célja az olvasás népszerűsítése, a minőségi irodalom eljuttatása a szélesebb közönség számára. A „Nyitott polcok” projekt keretében 35 ismert személyiség könyvespolcát ismerhetik meg az érdeklődők egy ebből az alkalomból fejlesztett microsite-on keresztül, ahol azokat az alkotásokat, amelyek megtalálhatóak az Írók Boltja kínálatában, meg is vásárolhatják online.

A Nyitott könyvek beharangozó videója.

 

A projektet az Írók Boltja a költészet napján indította el. A projekthez 35 író, költő, zenész, színész, rendező, újságíró és gasztronómiai szakember csatlakozott, többek között Berg Judit, Fábián Janka, Mautner Zsófi, Farkas Roland Wolfie a Punnany Massifból, Vámos Miklós és Veiszer Alinda.
Az ebből az alkalomból létrehozott microsite-on az érdeklődők a könyvespolcok fotóin keresztül és kisfilm formájában is találkoznak az ajánlókkal, a tartalmakat az Írók Boltja a Facebookon és online kampány segítségével juttatják el a célcsoportokhoz.
A projekt megvalósításában a könyvesbolt segítségére volt a Wavemaker, az Umbrella és a Sans Cliché.
A könyvespolcok megtalálhatóak a www.nyitottpolcok.hu oldalon, a projektet népszerűsítő kisfilm itt megtekinthető.

 

Forrás: digitalhungary.hu


Berg Judit

Tovább

VÁMOS MIKLÓS

Tovább

Fábián Janka

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Szeretnéd tudni, mit rejtenek a hírességek polcai?