Grecsó Krisztián versei a heti Élet és Irodalomban

Ha megvásároljátok a heti Élet és Irodalmat, megtudhatjátok, mit gondol Stőhr Lóránt a Napszálltáról, elolvashatjátok Grecsó Krisztián új verseit, együtt gondolkozhattok Lapis Józseffel arról, hogy milyen is egy jó kritikus vagy éppen elmerülhettek Totth Benedek legújabb prózájának a világában. Heti Élet és Irodalom ajánlónkat olvashatjátok.

Az Élet és Irodalom 2018/37. számából.

 

Lapis József írt esszét Az elég jó kritikus címmel.

„Elég nagy a megrendülés” címmel közli a lap pályatársak Mándy Ivánhoz írott leveleit.

 

Csuhai István Betonverővel az aknamezőn című recenziója Agneša Kalinová–Jana Juráňová Hét életem című kötetéről szól.

Karsai László írt Vonyó József: Gömbös Gyula és a hatalom, Kerepeszki Róbert: Darányi Kálmán, Zoltán Gábor: Szomszéd című köteteiről és a Metszetek bolsevizmusról, sztálinizmusról című tanulmánykötetről.

 

Ezen a héten Deres Kornélia és Grecsó Krisztián versei,

Tóth B. Judit, Szánthó Erika Emma és Vári Attila prózája kaptak helyet.

Tárcatár: Totth Benedek.

 

Stőhr Lóránt írt kritikát Nemes Jeles László Napszállta című filmjéről.

Széplaky Gerda Kritikus művészet című kritikája Xu Bing Thought and Method című kiállításáról szól (UCCA, Peking).

 

Mindez és még sok jó írás olvasható az eheti Élet és Irodalomban.

Az ÉS elérhető online is: www.es.hu

 

Borító: Wikipedia / Stekovics Gáspár fotója


Ez is érdekelhet:

INTERJÚ
2017-11-21 15:04:44

Önismeret minden napra, avagy határidőnapló másképp

Tovább
MINDENNAPI
2018-07-19 15:59:39

A női lét kilenc fordulópontja – Bánhalmi Norbert: A nő világa

Tovább
HÍREK
2018-09-06 10:18:21

52 fontos magyar könyv – Nyáry Krisztián szerint

Tovább

„az is lehet hogy / érdemtelenül túl vannak árazva / az állítólagos elsők” – Grecsó Krisztián verse a heti ÉS-ben.



Hozzászólás írása:




Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A cookie-k kezeléséről IDE kattintva tájékozódhat. Értem