Forgassátok újra a Trónok harcámat!

A Trónok harca utolsó évada számtalan rajongó szerint nevetségesen rosszul sikerült, ezért a rajongók petíciót nyújtottak be az újraforgatásért.

Gyenge történet
Már csak egy rész van hátra a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadából, mely kifejezetten megosztó lett, és vélhetően az utolsó rész nem fogja tudni helyrehozni az előző öt epizód gyenge cselekményét. Legalábbis így vélik azok a csalódott rajongók, akik petíciót indítottak azért, hogy újraforgassák a záró évadot.

 


A nyolcadik évad előzetese.

 

Petíció
A petíció aláírói szeretnék elérni, hogy David Benioffnál és D. B. Weissnél kompetensebb rendezők fejezzék be a szériát, a mostani irány és a várható lezárás ugyanis véleményük szerint nem méltó az előző évadokhoz. Úgy gondolják, hogy a minőséggel azért lehet gond, mert George R. R. Martin még nem fejezte be regényfolyamát. A petíciót eddig több mint 300.000 néző írta alá.

Nincs sok esély
Az aláírásgyűjtés nagy valószínűséggel hiábavaló szélmalomharc, de a rajongók egy része talán nyugodtabban alszik majd attól, hogy aláírásukkal megtámogatták az ügyet. Egyébként egyre több jel mutat arra, hogy a szereplők sem feltétlen elégedettek a történet alakulásával. A Havas Jont alakító Kit Harington is kiábrándítóként jellemezte a befejező évadot, és a Cercei-t megformáló Lena Headey is megdöbbent karaktere sorsán.

 

A Lannister bosszúnál nincs félelmetesebb a Hét Királyságban. / Fotó: standard.co.uk

 

Bosszú

Az elégedetlen rajongók az nme.com éresülései szerint azon dolgoznak, hogy – más eszközük nem lévén – a Google David Benioff és D. B. Weiss nevét adja ki elsőként a „rossz író” kifejezésre. Ebből is látszik, hogy nem érdemes ujjat húzni a Trónok harca elvakult fanjaival.

 

Köszönik, jól vannak

Hogy ehhez mit szólnak az alkotók azt nem tudni, annyit árultak el nemrég, hogy az utolsó részt egy nem nyilvános helyen, kikapcsolt mobiltelefonokkal ünneplik majd. Ráadásul úgy tűnik, a sárkányos sorozattal révbe értek: nemrég jelentette be a Disney, hogy ők fogják írni az új Star Wars-trilógiat, melynek epizódjait 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban láthatjuk majd.

 

mindennapkonyv.hu / nme.comcbsnews.com / hirado.hu

Borítókép: screenrant.com


George R. R. Martin

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2018-05-02 11:28:36

Anya csak egy van, könyv viszont számtalan – 9 könyv anyák napjára

Tovább
INTERJÚ
2019-02-13 09:54:37

„Én sem egy tündérmesében cseperedtem” – Interjú Ozsgyáni Mihállyal

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

A Trónok harca utolsó évada számtalan rajongó szerint nevetségesen rosszul sikerült.