A JOY Love-on olvashatjátok Lakatos Levente új könyvét, a Vöröst

A magyar bestseller író, Lakatos Levente legújabb folytatásos regényének első fejezetei már elérhetőek a joy.hu microsite-ján, a JOY Love-on.

A JOY és az író együttműködésének keretében a Vörös című regény 30 héten keresztül, hetente új résszel jelentkezik a brand erre dedikált online felületén. Az első hetekben az olvasóknak lehetősége nyílt ingyenesen beleolvasni a könyv tartalmába, ezt követően pedig a friss részekhez előfizetéses úton juthatnak hozzá. Erre két megoldást kínál az érdeklődőknek a platform: egyösszegben fizetés a teljes regényre (2 500 Ft) vagy 3 részletre bontva, 10 részenként (890 ft/10 rész) is hozzájuthatnak a tartalomhoz.

„Lakatos Levente és a JOY barátsága egészen régre nyúlik vissza. Írt már nekünk a magazinba is a szerelemről, párkapcsolatról a Pasifórum rovatunkban, vezetett blogot a joy.hu-n, és 2018-ban ő lett a JOY Social Media Award #mindigottvagyok kategória győztese – ebből is látszik, hogy nem csak mi, de az olvasóközönségünk is rajong érte. Nagyon izgalmasnak tartom ezt az együttműködést Leventével, hiszen ez egy újító irány, amely a szerelem, párkapcsolat témakörben a tippek és szakértői anyagok mellett a szórakoztató irodalom irányába is elindít minket – egyúttal lehetőséget adva, hogy a mi platformunkon a sikeres író még több olvasóhoz eljuttathassa írását, egy nem megszokott formátumban. Személy szerint én hétről hétre alig várom az új fejezeteket, szóval abszolút behúzott a folytatásos regény műfaj!” – fogalmaz az együttműködés kapcsán Alberti Petra, a JOY crossplatform főszerkesztője.

Levente kilenc éve jelentette meg az első történetét, előtte újságíróként dolgozott és televíziós műsorokat vezetett. Jelenleg három könyvsorozata fut, a Barbibébi-kötetek leginkább a fiatal felnőtt korosztályt célozzák meg, a Dr. Lengyel-sorozat részei a krimirajongóknak szólnak, a Szigor-könyvek pedig a modern romantikus irodalom rajongóinak jelenthetnek igazi csemegét. Romantikus regényeinek különlegessége a tabudöntögető megközelítés – ebbe a sorba illik a JOY Love-on publikált, tizedik regénye is. A Vörös egy megtörhetetlennek látszó alfahím nagyon is sebezhető lelkét tárja fel, akinek élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved és a sikerei börtönében érzi magát. A történet a romantikus műfajban rendhagyónak számít, mellőzi a női nézőpontot és kizárólag férfi szemszögből íródik.

 

Forrás: mmonline.hu


Lakatos Levente

Tovább
Ez is érdekelhet:

MINDENNAPI
2017-11-20 09:46:26

„sötét van nélküled / szemem ki sem nyitom”

Tovább
SZERINTETEK
2019-01-14 19:00:53

Cixin Liu: A sötét erdő (Háromtest-trilógia 2.)

Tovább
HÍREK
2020-03-30 16:52:08

Sorsfordító történetek – Novellaíró pályázat

Tovább

Folytatásokban jön a magyar bestseller szerző új könyve.