2020-ban érkezhet az első Trónok harca előzménysorozat!

Sejteni lehetett, hogy az HBO meg fogja lovagolni a Trónok harca sikerét. Több hír is szólt erről, ám most bonthatják a pezsgőt a Jég és Tűz dala ciklus szerelmesei, ugyanis a csatorna hivatalosan is megrendelte az előzménysorozatot pilotját, mely a jelenleg futó széria előtt mintegy 10.000 évvel fog játszódni. A forgatásra jövőre kerülhet sor, a televízióban pedig várhatóan 2020-ban láthatjuk majd.

A sorozat cselekménye az úgynevezett Hősök aranykorának végét jelentő sötétség, és természetesen a mások eljövetele köré fog épülni. A forgatókönyvet Jane Goldman készíti (Kingsman, Kick-Ass) R. R. Martinnal közösen. A fontosabb szereplők között találkozhatunk Építő Brandonnal (a Stark ház alapítójával, a Fal építőjével) és Okos Lann-nel (a Lannister ház alapítójával), miközben új helyszíneket, családokat ismerhetünk meg, illetve további részleteket tudhatunk meg a westerosi történelemről.
 
A sorozat zenéje egy magyar testvérpár (Kendik Péter és Kendik Dániel) előadásában.
 
A hír kapcsán megszólalt George R. R. Martin is, aki hosszan méltatta a forgatókönyvírót, továbbá előállt egy címjavaslattal is. Véleménye szerint A hosszú éjszaka megfelelő lenne. Hangsúlyozta, hogy még nem sorozatot, csak a pilotot rendelték meg. Valamint kitért arra, hogy emellett még másik négy Trónok harca történet is várható, melyen a következő alkotók dolgoznak: Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget), Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas, Lovagregény) és Carly Wray (Mad Men – Reklámőrültek, A hátrahagyottak) és a Trónok harca több epizódját is író Bryan Cogman. Blogbejegyzése végén igyekezett megnyugtatni olvasóit, hogy továbbra is dolgozik a Tűz és Jég dala hatodik kötetén, a The Winds of Winteren.
 
Forrás: 24.hu
 

vásárlás ►tovább ►
ISBN: 9789634974277
Megjelenés: 2017-11-15
méret: 235 mm x 155 mm x 12 mm

George R. R. Martin

Tovább
Ez is érdekelhet:

HÍREK
2018-09-06 10:18:21

52 fontos magyar könyv – Nyáry Krisztián szerint

Tovább
HÍREK
2019-11-29 11:10:22

Babits Mihály életművéről konferencia december elején a PIM-ben

Tovább
INTERJÚ
2020-01-06 16:30:29

Károlyi Csaba kedvenc könyveinek listája

Tovább

Megrendelték az első Trónok harca spin-offot.